• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi

arkadaSHE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
191
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar. şubat ayında yaklaşık 9 aydır kullandığım myralon isimli doğum kontrol hapını bıraktım. Daha sonra İnternetteki yumurtlama dönemleri içinde eşimle birliktelik yaşadım. Şu an ilk adet dönemi zamanım yaklaşık 4-5 gün gecikti. Normalde adet olmam gereken 28. günde çok hafif bir kırmızı lekelenme oldu kanrım ağrır gibi oldu hani adet olacakmışım gibi oldu ancak sona geçti. Gögüs uçlarım 2 gün hiç yaşamadığım bir şekilde acıdı hassasiyet zirve yaptı resmen. Karnım resmen çatlıcak gibi şişkin hala. hala adet olmadım.acaba hamile olma ihtimalim var mıdır hanımlar yani normalde adetim çokta düzenli değildi (hap kullanmadan önce) çoğu arkadaşta hap bırakınca adet gecikmeside olmuş.bende hamile olabileceğimi düşünmüyorum ama genede sizin fikrlerinizi almak istedim..

Canım bende o ilacı uzun süre kullandım bıraktıktan sonra adetim on gün geçikti onun üstüne test yaptırdım ama sonuç negatifdi ve adet söktürücü ilaç verdi doktor ondan sonra 3 4 ay sonra hamile kaldım gerçi biz öyle senin yumurtlama zamanı takip etmedik belki sen takip edince daha erken olur hapı bırakınca düzen bozuluyo ama belli de olmaz hamilede kalabilirsin

arkadaşlar bizde bebek istiyoruz yaklaşık üç aydır korunmuyoruz,ve yumurtlama zamanını takip etiik ve adetime bir hafta var, ve karnımda şişlik var,ağrıyor, son iki gündür belim ağrıyor,kokulara karşı hassaslığım yoktur iki gün evvelde taze fasulyenin kokusu biraz etkiledi...bunlar psikolojik mi bilmiyorum ama....kafam çok karıştı belirsizlik içindeyim...ne yapmam lazım adet tarihim gelmeden öğrenmek için...

arkadaşlar bizde bebek istiyoruz yaklaşık üç aydır korunmuyoruz,ve yumurtlama zamanını takip etiik ve adetime bir hafta var, ve karnımda şişlik var,ağrıyor, son iki gündür belim ağrıyor,kokulara karşı hassaslığım yoktur iki gün evvelde taze fasulyenin kokusu biraz etkiledi...bunlar psikolojik mi bilmiyorum ama....kafam çok karıştı belirsizlik içindeyim...ne yapmam lazım adet tarihim gelmeden öğrenmek için...

kan testinde hemen belli olur hiç durma git bi sağlık ocağında yaptır.beta hcg testi yaptırmak istiyorum de.15.gün kesin sonuç veriyor aşılamada bile.

maalesef değilmişim kan vermiştim iki saatte sonuçlandı,negatif çıktı...çok üzüldüm,erken mi acaba die düşünüorum ama ne bilim işte

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de yeni üye oldum.3 yıllık evliyim, Eşimle 6-7 aydır korunmuyoruz Bende de birçok hamilelik belirtisi var ancak idrar testi yaptığımda hep negatif çıkıyor. Özellikle bu ay reglim geçeli 14 gün oldu. göğüslerim şiş ve inanılmaz ağrıyo, sabah ve öğlene doğru midem yanıyo ve bulanıyo bir süre sonra kendiliğinden geçiyo, kasıklarıma ara ara bıçak saplanıyo gibi sancı giriyo hem de iki tarafa !!! Bir de ayaklarım hiç olmadığı kadar çok üşüyo ve çok acıkıyorum .... Ne yapmalıyım, kan testi mi yaptırsam acaba ama hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum galiba, bazen bu belirtilerin psikolojik olabileceğini bile düşünüyorum kendi kendime?

Birde kan testini sağlık ocakları yapıyor mu? bilgisi olan var mı?

sizin adet zamanı geçeli çok olmuş,eğer gebelik varsa kanda kesin çıkar,eğer yoksa dabu belirtiler yüzünden belirsizlik içinde yaşamaktansa sonucun ne olduğunu bilmek daha iyi.ben de senin gibi belirtiler yaşadım ümitlendim ama psikoloik olduğunu düşündüm hep,eğer test yaptırmasaydım dahada ümitlencektim sonra çıkmadığında üzülecektim,şimdi negatif çıktığına üzüldüm ama ne olursa olsun belirsizlikten iyidir diorum kendimce.bence sizde mutlaka kan testi yapın eğer hamilelik varsa kesin kanda çıkar....

sizin adet zamanı geçeli çok olmuş,eğer gebelik varsa kanda kesin çıkar,eğer yoksa dabu belirtiler yüzünden belirsizlik içinde yaşamaktansa sonucun ne olduğunu bilmek daha iyi.ben de senin gibi belirtiler yaşadım ümitlendim ama psikoloik olduğunu düşündüm hep,eğer test yaptırmasaydım dahada ümitlencektim sonra çıkmadığında üzülecektim,şimdi negatif çıktığına üzüldüm ama ne olursa olsun belirsizlikten iyidir diorum kendimce.bence sizde mutlaka kan testi yapın eğer hamilelik varsa kesin kanda çıkar....

Erersoy Fatimaya katılıyorum,gününüz geçeli çok olmuş,eğer gebelik varsa idrardan bakılan testten bile sonuç alabilirsiniz.

doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri 4 aydır bende gecikme yaşıyorum her ay.....en uzun gecikmem 11 gün.....belki hapın etkisindendir ama yine de bir test yap belkide hamilesin :16: istiyorsan inşallah hamilesindir test yap varsa çıkar zaten :34:

Çok teşekkürler, fatimaaaa, tuze ve ay_82

Bilemiyorum, cumartesi sabah idrar testi yaptım ama çıkmadı, çok istiyorum hamile olmayı ama rabbim hayırlısını versin tabii ki, en doğru zamanda inşallah. Belirsizlik gerçekten çok zor, benim migrenim var birde 4 gün önce yine migrenim tuttu ama ilaç içmedim belki hamileyimdir diye, tam bir işkence o ağrıyı çekmek....

yarın sabah tekrar test yapıcam inşallah hamileyimdir.

Selam Kızlar, Bu sabah test yaptım ve pozitif :) hala şoktayım, kendi kendime gülerken buluyorum kendimi,

işe nasıl geldim hiç hatırlamıyorum.
şimdi doktora gitmem gerek değilmi?

Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

tabii bu arada test hatalı değildir umarım ????????????????

Selam Kızlar, Bu sabah test yaptım ve pozitif :) hala şoktayım, kendi kendime gülerken buluyorum kendimi,

çok sevindim canım tebrikler bizede dua et inşallah hamileler kervanına katılırız:)

tebrikler erersoy=)) bende güzel haberimi 1 gün önce aldım.muhtemelen test yanlış değildir.ama tabi illede içim rahat etsin dersen hcg testi yaptır.bende idrar testine güvenememiştim akşama kan testi yaptırmaya gttm..allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.tabi en kısa zamandada doktordan randevu alırsan iyi olur

glchn, dualarım sizinle, inşallah en kısa zamanda bebek isteyen herkese nasip olur.

Ay çok heyecanlıyım :)
nbuz, sağlık ocakları kan testi yapıyor mu biliyor musun?

glchn, dualarım sizinle, inşallah en kısa zamanda bebek isteyen herkese nasip olur.

Ay çok heyecanlıyım :)
nbuz, sağlık ocakları kan testi yapıyor mu biliyor musun?

benm bulunduğum yerde yapiorlar tatlım.sabah erken saatte git aile hekimine söyle o yönlendiriyor.

çok sevindim yaaa senin için....ben çok ama çok üzgünüm ve inan bu haber beni çok mutlu etti...dua et bizlere de Allah nasip etsin bir gün...

Back