Gebelik suphesi

Evt canim hamileymisimerken gebelik testleri guvenilirmissmdi kalp sesi icin bekliyrm.darisi tum isteynlere nasib olsn insAllah
Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Belirtin var mı peki? Benim de adetim 2 gün geçti ama 1 haftadır tatlı tatlı kasık batmalarim var. 2 gün erken mi bilemiyorum. Son 2 aydır hep gecikmeli regl oluyorum. Dua et, ben de çift çizgiyi göreyim. Hamilelerin duası kabul olur derler

Merhaba benimde 1 seneyi geçti gebelik yok bugün adet günümdü ama olmadım inşallah hasta olmam çok istiyorum bebek eğer hamileysem buraya belirtileri yazıp size yardımcı olurum ❤

Merhaba benimde 1 seneyi geçti gebelik yok bugün adet günümdü ama olmadım inşallah hasta olmam çok istiyorum bebek eğer hamileysem buraya belirtileri yazıp size yardımcı olurum ❤

Gebelik var tebrik ederim ❤Merhaba benimde 1 seneyi geçti gebelik yok bugün adet günümdü ama olmadım inşallah hasta olmam çok istiyorum bebek eğer hamileysem buraya belirtileri yazıp size yardımcı olurum ❤

Kusura bakmayın yanlışlik ile 3 defa yazdım yeni kullaniyorum bu siteyi ve nasıl siliniyor fazla mesajlar BİLMİYORUM affedin

Evt canim hamileymisimerken gebelik testleri guvenilirmissmdi kalp sesi icin bekliyrm.darisi tum isteynlere nasib olsn insAllah

Öncelikle çok tebrik ederim, darisi bizlere insallah,❤❤yumurtlamanizdan kac gun sonra erken gebelik testi yaptınız acaba, bide erken belirtiler hissettiniz mi

Merhaba arkadaşlar 24 gün önce adet oldum önceden 30 günde bir adet oluyodum şuan iki haftada bir âdet oluyorum 10 gün önce iliski oldu 6-7, gün sonra kahverengi bı akıntım oldu adet olcam sandım devamı gelmedi ama adet olacak gibi ağrım var belim başım ve alt karnım çok ağrıyor dün dayanamayip test yaptım 2 çıktı doktor test için çok erken olabilirde olmayabilirde dedi en az bir hafta sonra tekrarla dedi düşünmekten kafayı yiycem varmı benim gibi olan

Iliskiden 12 gün sonra en erken test yapın bi de

Yani iki gün sonramı yine erken degilmi

Öncelikle çok tebrik ederim, darisi bizlere insallah,❤❤yumurtlamanizdan kac gun sonra erken gebelik testi yaptınız acaba, bide erken belirtiler hissettiniz mi
Allah razi olsn Evt goguslerim sisti karincalanmalar oldu ve kasik ve belde agrilar oldu.bnm adetim duzenli olmadigi icin yumurtlama gunumu bilmiyorm

InsAllah canim Rabbbim tez zamanda isteyen herkese versin .evt kasiklarimda ve belimde agri vardi.

Erken gebelik testi yaptım bakar mısınız hamilemiyim böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20201018_112222.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…