Ayy insAllahİyide bu artık şüpheden çıkmış bas baya gebelik var ☺Hayırlı olsun
InsAllah insAllahİyide bu artık şüpheden çıkmış bas baya gebelik var ☺Hayırlı olsun
Canım sonuç ney hamilesindir inşAllahInsAllah insAllahnette okudugm bi kac yorumda erken gebelik testlerinde yanilgi payi olabilir diodu.bunun icin suphe ediyrm.
Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Belirtin var mı peki? Benim de adetim 2 gün geçti ama 1 haftadır tatlı tatlı kasık batmalarim var. 2 gün erken mi bilemiyorum. Son 2 aydır hep gecikmeli regl oluyorum. Dua et, ben de çift çizgiyi göreyim. Hamilelerin duası kabul olur derlerEvt canim hamileymisimerken gebelik testleri guvenilirmis smdi kalp sesi icin bekliyrm.darisi tum isteynlere nasib olsn insAllah
Evt canim hamileymisimerken gebelik testleri guvenilirmis smdi kalp sesi icin bekliyrm.darisi tum isteynlere nasib olsn insAllah
Merhaba benimde 1 seneyi geçti gebelik yok bugün adet günümdü ama olmadım inşallah hasta olmam çok istiyorum bebek eğer hamileysem buraya belirtileri yazıp size yardımcı olurum ❤
inşallah yarın sabah yapacağım sonucu buraya yazarım ❤Inşallah güzel haberler verirsiniz
Iliskiden 12 gün sonra en erken test yapın bi deMerhaba arkadaşlar 24 gün önce adet oldum önceden 30 günde bir adet oluyodum şuan iki haftada bir âdet oluyorum 10 gün önce iliski oldu 6-7, gün sonra kahverengi bı akıntım oldu adet olcam sandım devamı gelmedi ama adet olacak gibi ağrım var belim başım ve alt karnım çok ağrıyor dün dayanamayip test yaptım 2 çıktı doktor test için çok erken olabilirde olmayabilirde dedi en az bir hafta sonra tekrarla dedi düşünmekten kafayı yiycem varmı benim gibi olan
Merhaba ben kan verdim ama değerim 100 06 çıktı ne olduğunu anlamadim böyle olan varmı acabainşallah yarın sabah yapacağım sonucu buraya yazarım ❤
Allah razi olsnÖncelikle çok tebrik ederim, darisi bizlere insallah,❤❤yumurtlamanizdan kac gun sonra erken gebelik testi yaptınız acaba, bide erken belirtiler hissettiniz mi
InsAllah canim Rabbbim tez zamanda isteyen herkese versin .evt kasiklarimda ve belimde agri vardi.Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Belirtin var mı peki? Benim de adetim 2 gün geçti ama 1 haftadır tatlı tatlı kasık batmalarim var. 2 gün erken mi bilemiyorum. Son 2 aydır hep gecikmeli regl oluyorum. Dua et, ben de çift çizgiyi göreyim. Hamilelerin duası kabul olur derler
Canım Allah razı olsun. 5 haftalık gebeyim ben de. Sağlıkla kucagimiza almak da nasip olur inşallahInsAllah canim Rabbbim tez zamanda isteyen herkese versin .evt kasiklarimda ve belimde agri vardi.