• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
24
Kızlar merhaba daha öncede kaç kez sordum fakat içim bir türlü rahat etmiyor . Şüpheli ilişkimden 5 gün sonra adet oldum ama kanama miktarı az ve günü azdı şüphelendim ve kanama 21 inde basladı ben 26 sında test yaptım negatif çıktı 8 gün son tekrar test yaptım negatif çıktı . Ve ortalama 1 hafta sonra regl oldum tekrar 1-2 gün erken geldigini düşündüm reglimin ama oda 3-4 gün sürdü kanama yogun degildi şüphelerim var şimdi bel agrım var gögüs agrım var iştahsızım cok fakat şüpheli ilişkiden 19 gün sonra idrar testinde cıkmaz mıydı ? Ya da kanamadan sonra acaba psikolojik mi yapıyorum adet olup gebe olanlar varmıs lütfen yardımcı olun

Iliskiden 5 gun sonra adet olmussun. Yumurtlama donemine denk gelmemis e zaten adet olmussun yani hamilelik yoktur

Belirtiler psikolojiktr ben gebe deglken belirtileri dibine kadar yasadm gebeykken de sifir belirti. O kadar test tutmussun ve en onemlisi kan testi sonuc negatiftr

Iliskiden 5 gun sonra adet olmussun. Yumurtlama donemine denk gelmemis e zaten adet olmussun yani hamilelik yoktur
Anladım fakat ilk adetim az geldi gibi hissettim bu yüzden ikinci adetmi olmadan bir hafta önce 3-5 kere maydonoz suyu içtim acaba o söktürmüş olabilir mi diye düşünüp korktum acıkcası fakat ilişkiden 19 gün sonra nestim negatifti ve bir kanamam olmustu zaten bilemedim o adet yapar mı

kesinlikle hamile degilsiniz.

Back