Gebelik Şüphesi

ElifKL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
10
3
1
Merhaba ben bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. Nişanlımla Şubat 20'de bir ilişkimiz oldu ancak bakireyim vajinaya herhangi bir boşalma olmadı. Başka yere boşaldı vajinaya gelmedi ıslak mendille sildi zaten. Bir hafta sonrasında adet oldum normal şekilde. Ancakk 2. adetime bir buçuk hafta kala kasık ağrısı yanma ve gaz şikayetlerim oldu. Ancak yine günümde regli oldum reglimin ardından kasık ağrım tekrar oldu ve kadın hastalıklarına gittim ama söyleyemedim hamilelik şüphesi olduğunu karından ultrason ile normal muayene yaptı yumurtalıklar ve rahim normal bir sorun yok dedi. İlişkiden 40 gün geçmiş oluyor bir şey olsa ultrasonda gözükür müydü? Ayrıca İkinci reglime birkaç gün kala iki tane evde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetimin ardından yine bir tane gebelik testi yaptım negatif çıktı. Dahiliye doktoruna gittim gebelik ihtimalini söyleyemedim ancak ağrılarım olduğunu söyledim idrar ve kan testleri yaptı temiz dedi. Ben yine de şüphede kaldım göğsümde felan hassasiyet ağrı yok ya da bulantı sadece bel ve kasık ağrım var. Sizce hamilelik olma şansı kaçtır?

Sizce kaçtır. ?

ben de evliyim gecen hafta kadindoguma gittim. ikidir fitil kullaniyorum enfeksiyon icin. gecen hafta kadin dogum doktoru ultrasonla da bakti. bisey yok dedi. yine fitil verdi.adetim de 2 hafadir gecti. bel ve kasik agrim var. gogus hassasiyeti ve onden batma var. adet olacam o yuzden diye dusunuyodum. sonra test yaptim negatif cikti. hastaneler de suan keyfi hasta istemiyor napacagim bilemiyorum

Hamile kalman imkansız sence de öyle değil mi

hamile değilsin bunu kendin de biliyorsun sadece korkup inandıramadın kendini. belirtilerin psikolojik, rahatlamaya çalış

Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. İnsanın içinde şüphe kalıyor yine de bir ihtimal vajinaya değmiş midir diye. Ancak ardından hemen duş aldım ve nişanlım ben eminim diyor. Kasık ağrımın olması beni endişelendirdi. 40 günün üzerine elbet bir yerde bir testte bir şey çıkardı diye de düşünüyorum. Yine de insan şüphede kalıyor. .(

Sizce kaçtır. ?
Haklısınız bende ihtimal vermiyorum ancak söylemek istemezdim ama sırtıma boşaldı ben ayağa kalktım sonra ıslak mendille iyice sildi bir ihtimal vajinaya gitmiş midir diye şüphede kaldım. 40 günde evde idrar testinde belli olurdu sanırım.

Canım bu şekilde hamile kalamazsın zaten ama böyle stres yaparsan adet düzenini bozarsın

Bu gebeliğimi idrar testinde ilişkiden 11 gün sonra silik şekilde gördüm, öyle söyleyeyim de ne kadar imkansız birşey düşündüğünü anla

Bu gebeliğimi idrar testinde ilişkiden 11 gün sonra silik şekilde gördüm, öyle söyleyeyim de ne kadar imkansız birşey düşündüğünü anla
Gerçekten mi? Ya 40 gün üzerine çıkardı değil mi idrar testinde insan yine de acaba diyor işte .(

Niye kask ağrzından endişe edion kasık ağrısı sadece hamilelikte mi oluyor ?

Niye kask ağrzından endişe edion kasık ağrısı sadece hamilelikte mi oluyor ?
Hayır ama kabızlık karın bölgemde yanma ve kasık ağrım bir de şişkinlik olunca ben şüpheye düştüm.

Hayır ama kabızlık karın bölgemde yanma ve kasık ağrım bir de şişkinlik olunca ben şüpheye düştüm.
Belli ki şişlik kabızlıktar olmuş. Karn şişliği 3. Aydan sonra başlıyor oluşmaya..
Yanma da hamilelik belirtisi değil ki.. Hamilelik belirtisi kasıkta batmalar olmasıyla başlar.. Sanki dikenler batıyor gibi olursun kabızlık falanda genelde ilerki aylarda olur.. Bulantı, kusma bunlar olur.. Adet görmezsin ve ultrasonda mutlaka çıkardı.. Boşu boşuna kendini strese sokma

ilişkiden 40 gün sonra karından
Karından ultrasonda ilişkiden 40 gün sonra gözükür müydü diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…