• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi olan birinin lazer epilasyon yaptırmasında sakınca var mı?

Tiramis_u

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
132
99
18
31
Merhabalar. Pazar günü regl olmazsam lazere gittmeyi planlıyorum.. ama düşünüyorum eğer olmazsam yani eğer ki hamilelik varsa lazerin bir sakıncası olur mu?

Ben bilmeden lazer yaptırmıştm gebeymisjm ve bebeğin kalbi durdu 11 haftalık iken ilgisi varmı blmyrm ama asla böyle bir risk alma derim

Merhabalar. Pazar günü regl olmazsam lazere gittmeyi planlıyorum.. ama düşünüyorum eğer olmazsam yani eğer ki hamilelik varsa lazerin bir sakıncası olur mu?
Bu göreceli bı durum sanırım bazıları sakıncalı diyor bazıları değil diyor. Bence riske atmamak lazım

Haklısınız.. en iyisi riske atmamak. Teşekkür ederim yorumunuz icin
Rica ederim. Ek bilgi olarak doğum sonrası epilasyon yapılıyormuş ama koltuk altına yapmiyorlarmis süt nedeniyle. ( Lazer yapan bı tanıdık söylemişti )

Gebeliğe zararı tartışmalı ama işe yaramaz zaten lazer öyle bir durumda. En temizi doğumdan sonra başlamak olur çünkü iğneli epilasyon hariç diğer kimle konuştuysam kıllar fışkırarak geri gelmiş.

Back