Gebelik sorum var

Mizginsahin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
83
9
16
30
18 hafta oldum ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum hamilelik şikayetlerim hepsi yok oldu sadece aşırı akıntım var bide sol kolum uyuşuyor arada hastane randevusu bulamıyorum ve korkuyorum böyle olan varmi ne yapmam gerek

Acile git canım orda hemen bakarlar

Kiloluysanız çok geç hissedersiniz ve üstüne bir de ilk bebekse geç hissedebilirsiniz.. Ben 7 bucuk aylıkken dogum yaptım, o zamana kadar hissetmedim diyebilirim.. Bu arada kiloluyum ve ilk bebegimdi

Kiloluysanız çok geç hissedersiniz ve üstüne bir de ilk bebekse geç hissedebilirsiniz.. Ben 7 bucuk aylıkken dogum yaptım, o zamana kadar hissetmedim diyebilirim.. Bu arada kiloluyum ve ilk bebegimdi
56 kiloyum ilk gebeliğim peki mide bulantısı yemeklerden tikstinme kusma gibi belirtiler aniden ortadan kaybolması da normal midir sizce

56 kiloyum ilk gebeliğim peki mide bulantısı yemeklerden tikstinme kusma gibi belirtiler aniden ortadan kaybolması da normal midir sizce
18 haftaliksin bu belirtiler zaten 13 14 den sonra kaybolmaya başlar gebeliğinin en güzel donemindesin şuan balayı dönemi hareketleri de ben 20. Haftada başlamıştım hissetmeye ilk gebelikte 24.haftaya kadar normal boş yere endişelenme Allah korusun kanama lekelenme olmadığı sürece sağlıkla gelsin bebiş

24.haftaya kadar hissetmeyebilirsiniz bebeğinizi. 24.haftada da hissetmezsiniz doktorunuzla görüşün mutlaka.

Normal tabi.. 2. 3aylık döneme hamılelıgım balayı denir.. En rahat oldugunu dönemdesiniz.. Tadını cıkarın

sağlık ocağına git orda da kalp atışını dinliyorlar ..ama çoğu kişinin dediği gibi hisetmeyebilirsin ..ben hareketlerini 22 de hissetmiştim o ana kadar hiç hamile gibi değildim karnımda büyümüyordu 9 ayda 9 kilo aldım 5 aydan sonra karnım çıkmıştı

Özel hastaneye gidemiyorum ki keşke gidebilsem muayene parası ne kadar olmuş aradım 320 dediler ama çok endişeleniyorum durumum cittiyse mecbur özele gidecem bide dün aksamdan beri alt karnım hep ağrıyor hapsurunca oksurunce kasiklarim tutuluyor sanki alktt karnıma bı kramp giriyor gibi idrarimi yapinca yine alt karnım çok kasılıyor özele gitmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…