Hayır tabi ki eski haline asla dönmeyecek. Tabi estetik operasyon yaptırırsanız belki.Selamlar. şu an 8.5 aylık hamileyim, ilk gebeliğim.
memelerim çok kötü görünüyor. hem çok büyüdüler, sarktılar hem de meme ucu çevresi kocaman kahverengi bir hale geldi. eski haline geri gelecek mi? emzirmeyi tamamlayınca filan eskisi gibi olur mu?
bunu kafama takıyorum, memelerimi beğenmiyorum şu an maalesef.
Benim sütüm olmadı toplasan 15 gün emmiitir yavrum ama yine de sarkma olduValla emzirme işi bittikten sonra memede bitiyor. En azından benim mememde ve çevremdeki anne arkadaşlarımın hepsinde duyduğun şey bu.
Benimki tam sarkmadı ama böyle içi boşalmış gibi bir hale geldi. Yani eski sıkı dolgun hali kalmıyor.
Hamileyken mi başlamıştı sarkmaya?Benim sütüm olmadı toplasan 15 gün emmiitir yavrum ama yine de sarkma oldu
Hayır çocuk emseydi en azından boşuna sarkmamış olurdu
benim de eskiden çok büyük değildi 80 giyiyordum, şimdi 95e sığmıyor. en azından pembeye dönecekse o da iyiBenimkiler eskisine çok yakın ama ufak oldukları için muhtemelen.o koyulaşma geçiyor eski pembe haline geri dönüyor.
yani benim o kadar büyümedi bilemiyorum. Ama 2,5 sene emzirdim. Rengi normale döndü.Hamileyken mi başlamıştı sarkmaya?
benim de eskiden çok büyük değildi 80 giyiyordum, şimdi 95e sığmıyor. en azından pembeye dönecekse o da iyi
Hamileyken daha büyük iri oluyor doğumdan sonra süt geldikçe yine dolgun görünüyor ama emzirme işi bitince sönmüş balon gibi mi desemHamileyken mi başlamıştı sarkmaya?
benim de eskiden çok büyük değildi 80 giyiyordum, şimdi 95e sığmıyor. en azından pembeye dönecekse o da iyi
Pembeye döner sanırım o cilt rengiyle ilgiliHamileyken mi başlamıştı sarkmaya?
Benim memelerim %80 olcude eski haline dondu. Meme ucu emzirmeyi biraktiktan sonra eski haline donuyor. 39 yasinda dogurdugum halde memelerimde rahatsiz edici olcude bir sarkma olmadi. Meme dokusunun yapisindan kaynakli aslinda. Her kadin farkli. Duzelip duzelmeyecegini ancak zamanla goreceksiniz. Dert etmeyin. Her seyin caresi var.Selamlar. şu an 8.5 aylık hamileyim, ilk gebeliğim.
memelerim çok kötü görünüyor. hem çok büyüdüler, sarktılar hem de meme ucu çevresi kocaman kahverengi bir hale geldi. eski haline geri gelecek mi? emzirmeyi tamamlayınca filan eskisi gibi olur mu?
bunu kafama takıyorum, memelerimi beğenmiyorum şu an maalesef.
Cahilliğimi mazur görün 3 bebeden sonra benimkilerin ne hale geldiğini siz tahmin edin artık. Ciddi ciddi estetik düşünüyorum çünkü aynadaki halimi sevmiyorum ama estetikten sonra iz kalır mıMaalesef, sırf bu sebeplerden anne estetiği diye kombine estetik var piyasada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?