• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Son 3 Ay Kasılma-Baskı (YARDIM)

thesquatgirl

☝İLK 92.7 ☝ŞİMDİ 86.0 ☝HEDEF 72.0 ☝
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
455
810
103
Gebeliğimin son 3 ayındayım. Şuan 34 haftalık gebeyim. Son bir haftadır kasılmamı bilmiyorum rahmim sanki toplanıyor gibi oluyor. Sanki göbek deliğime çekiliyor gibi bir his. Bu yazıyı yazarken bile 1-2 sn kadar 3-4 kez oldu. Dünde kağıt kalem alıp dk tuttum cok kalmasada sık sık oluyor geciyor. Daha once haftada 1-2 kez oluyordu onuda boyle net hissetmiyordum. Bu erken dogum belirtisi olabilir mi ? Merak ediyorum. Bu hafta doktora gideceğim normalde 32.haftada gitmem gerekti. Ben 31.hafta sanmıstım kacırmısım gecen haftada doktorum yoktu o yuzden bu hafta gidiyorum. İlk gebeliğim için hiç rahat değil bebeğim 1 hafta geriden geliyordu 28.haftamda iken o yuzden erken dogar diye korkuyorum. Düşük kilolu olur diye korkuyorum. Bu konuda benı cok korkuttular pamuklara sararsın diye lütfen yardım edin.

Dinlenmeni tavsiye ederim canım.. Doktoruna muhakkak sormalısın neyin tetiklediğini, bu kadar sık olması normalmi değilmi bir tek o bilebilir.

Sağol canım cumartesi gunu gitcem o zaman sorcam şuan bile oluyor ya ama düzensiz sık sık 1-2 sn oluyor

Back