Gebeliğe Hazırlık Gebelik, sivilce için tedavi ( resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Merhaba arkadaşlar konumu tam nereye açacağimi bilemedim 2 seneyi geçti hamilelik için uğraşıyorum bu arada son 5 aydır falan yüzümun sürekli aynı kismina sivilce çıkıyor tam yanak kismima kocaman içten ağrılı ve leke bırakan bunun için doktara gittim krem verdi ise yaramadı gebelik düşündüğüm içinde 6 aylık kullanılan ilaç tedavisi varmış onu vermedi.

Şimdi ben o ilaca başlasam o sırada hamile kalsam sıkıntı olur mu ?
Hiç başlamayim mi ? Veya onerebileceginiz doğal tedavi yöntemleri var mı ? Ağrısı o kadar berbat ki şuan regl dönemindeyim sol yanağıma çıkmış 3 adet .

Bi ara prolaktin tedavisi gördüm ondan sonra başladı bu durum şuan hormonlarimda sıkıntı yok

Eklentiler

• IMG_20211003_230844.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 299
Roakutan mıydı tam hatırlamıyorum, o ilac çok ağır, iyiki vermemıs, kullanan arkadslarım vardı, yan etkileri cok fazla, hormon degerleri allak bullak oluyor, ki 3 5 sivilceye vermiyorlar, ciddi derecede sivilce olması gerekiyor..

Ablamda da çıkmıştı bundan bende sivilce karşıtı losyon vardı onu sürdü ertesi sabah küçülmüştü baya deneyin isterseniz markasını yazabilirim

Bahsettiğin ilaç rouccutane büütk ihtimalle ve gebelik düşünenlere önerilmiyor. Kullanma bence, kullanacaksan da korunmaya başla. İnstagramda bebeksi sabun çok meşhur, bi araştırsana. Yüzü çok güzel yapıyormuş.

Ablamda da çıkmıştı bundan bende sivilce karşıtı losyon vardı onu sürdü ertesi sabah küçülmüştü baya deneyin isterseniz markasını yazabilirim
Yasak olabilir özelden isim gönderebilir misiniz teşekkür ederim

3 5 sivilce ama 3 4 ay gitmiyor kalıyor öyle

Hemen bakıyorum Lekeyi falan geçtim ağrısı o kadar kötü ki anlatamam

Bence nadixa imex filan gibi basit sağlık ocağında da yazılabilen ilaçlarla idare et. Ama ben olur da gebelik oluşursa diye onları bile kullanmıyodum. Sivilce üzerine lavanta yağı kullanıyodum. Anti bakteriyel ve kurutucu etkisi var. Temizlemek için de otacı gül kürü köpük kullanıyodum nazikçe temizliyodum. Gece de yatmadan da bepantol kullanıyodum nemlendirici olarak.

İmex medicaasol muydi onu çok kullandım ikisini hiç fayda gormedim 1 aydır azalma olmuştu yeni yerlere çıkmamıştı şimdi ise tekrar başka yerlere çıkmış bende gebelik dusundugum için ara vermek istemiyorum. O zaman bitkisel şekilde devam edeyim teşekkür ederim

Belki dedim kullansam korunmadan hamile kalırsam falan bıraksam ne olur acaba diye düşündüm ve vazgeçtim baya ağır ilaç demek ki

Ya işte en klasik onlar ya sağlık ocakları bile yazabiliyo. Daha ağır şeyler kullanma eritretin tipi o soyulma yapanlar gibi. Bence de bi dene bakalım lavanta yağını.

Ya işte en klasik onlar ya sağlık ocakları bile yazabiliyo. Daha ağır şeyler kullanma eritretin tipi o soyulma yapanlar gibi. Bence de bi dene bakalım lavanta yağını.
Tamam asko teşekkür ederim öyle yapayim inşallah iyi gelir

Merhaba canım eğer hamilelik planliyorsan sakın ilaç kullanma adetten önce veya sonra hepimiz sivilce sorunu yaşıyoruz sivilceye dokunmazsan leke kalmaz düşünmemeye çalışın ve yüzünü sürekli yıka.Temiz havlu temiz yastık kullan bunları sık sık yaparsan faydasını görürsün .

Merhaba kullanmamaya kadar verdim oynamasam bile 3 ay orda kalıyor ve içi dolu sivilce olunca ağrısı çok oluyor ondan demiştim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…