Gebelik Şekerim var mıdır acep?

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
Arkadaşlar 50 gr şeker yüklemesinin sonucundan sonra 100 gr lık da yaptırmak zorunda kalıp, hamilelik şekeri çıkmayan kimse var mı içinizde acaba? 3 gün önce 50 gr lık yapıldı ama sonucu doktoru tatmin etmedi. Ne var ne yok gibi dedi. 1 hafta sonra 100 gr lık yapalım dedi. Aynı durumu yaşayanınız varsa paylaşırsa sevinirim.

geçmiş olsun arkadaşım,acaba değerin kaçtı biliyor musun? ben de 2 hafta önce yaptırdım.50gr yükleme sonucu şekerim 124 çıktı.dr gayet normal dedi ve 100 gr şeker yüklemesine ihtiyacım olmadığını söyledi.eğer yüklemeden sonra değerin 140 mg ve üstü çıkarsa,100gr ikinci testi yapıyorlar.

evet,internetten araştırdımda 140 üstünde diğer yükleme yapılıyor.biliyorum o şekerli suyu o kadar kısa sürede içmek çin işkencesi gibi ama senin ve bebişinin sağlığı için 100gr testide yaptıracaksın.yine yüksek çıkarsa dr seni diyetisyene yönlendirecektir.umarım ikinci yüklemende herşey normal çıkar.tekrar geçmiş olsun.

benim de 50 gr testim 151 çıktı.
dün 100 grlık yaptırdım. gerçekten çok zormuş, istifra etmemek için zor durdum...
bakalım doktoruma sonucu göstereceğim ne diyecek.

benim de 50 gr testim 151 çıktı.
dün 100 grlık yaptırdım. gerçekten çok zormuş, istifra etmemek için zor durdum...
bakalım doktoruma sonucu göstereceğim ne diyecek.

mrh bende 50 gr içtiğimde 155 çıktı ve şeker çıktı sınır 130 cnm sonra 100 yapıldı ve onda çıkmadı çok şükür inş.seninde çıkmaz süprizzzzz

ınşallah canım. Biraz olsun rahatladım. Bakalım Perşembe günü 100 yapılcak. Hayırlısı olsun.

X