Gebelik şekerim bir türlü düzene girmiyor

kaas0413

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
33
11
8
26
Bu ay gebelik şekerim olduğunu öğrendim 2 haftadır diyet ile ilerliyorum tam anlamıyla uyamıyorum diyete eksik yediğim oluyor ama fazlasını da yemiyorum. Bir haftadır da insülin kullanıyorum sabah akşam 6 ünite vuruluyorum. Buna rağmen değerlerim hâlâ düzelmiyor. Canım çok sıkılıyor bu konuya. Ne yapmam lazım düşmesi için bu kadar çok çabalayıp sonuç alamayınca stres oluyorum oturup ağlıyorum bildiğiniz. Bebeğime birşey olursa korkusu oluyor. Ne yapacağım bilmiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    322 KB · Görüntüleme: 23
Benimde bazen çok düzenli bazen de yüksek çıkıyor insülin başladık ama yinede düzende tutmak zor. Ama yürüyüş çok iyi geliyor 20 dk yürüsem 180 den 120 lere iniyor. Canını sıkma Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah ama ister istemez sıkılıyor canım. Ne yapsam olmuyor gibi geliyor dikkat ediyorum yine yüksek

Bende ayni durumdayım ilk önce diyet yaptım ve hiç bozmadım diyeti ama ona rağmen düşmedi hemen insüline başladım diyeti de bozmadım tabii ona rağmen yine de yüksek çıkıyor özellikle açlık değeri, sizin açlık değerleri de yüksek benimki gibi, bende kafayı yiyorum ne yapsam olmuyor aç geziyorum resmen ama olmuyor. Bu arada kendimde bir şey fark ettim siz de deneyin ekmek yersem ( tam buğday, çavdar vs. ) şekerim çok daha yüksek çıkıyor ne zaman ki ekmeği kestim biraz daha düştü. Size de tavsiye olsun uzun zamandır ekmek asla yemiyorum. Yulafla kendime pankek gibi bir şey hazırlıyorum sabahları diğer hiçbir ogunumde de ekmek ve türevleri yemiyorum. Çok çaresiz bir durum sizi çok iyi anlıyorum insaAllah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aliriz.

İnşallah amin evet ekmek olayını bende yaşadım yemediğim zamanlar daha düşük çıkıyor. Sadece çorba ve salata yediğimde de düşüyor daha fazlası hemen şekerimi çıkarıyor. Hamile olup yiyememekte çok zor canım birşey çekiyor yiyemiyorum. Bebeğim sağlıklı doğsunda başka birşey istemiyorum. Bugün bile çok endişeliyim hareketi çok az bugün sizde de oluyor mu?

Evet maalesef bende ayni durumdayım. İnsaAllah sağlıklı doğar bebeklerimiz gerçekten çok zor bir durum. Evet benimkinin de hareketleri bazen çok azalıyor ben şekersiz beslenmeye bağlıyorum durumu şekerli şeyler yiyince bebek hareketlenir derler ya tabii biz hiç şeker yemeyince de bebek hareket etmiyor. İnsülinle de alakalı olabilir belki de ben insüline basladigimdan beridir bebek az hareket ediyor gibi geliyor hatta kaç kere gece acile gittim bebek hareket etmiyor diye ama bir şey çıkmadı çok şükür. Şimdiler de daha da hareketlendi hareketleri güçlendi büyüdükçe

Evet şekersiz beslendiğimiz için olabilir bugün daha iyi bebeğim hareketli sürekli dün böyle değildi gerçi dün benimde pek enerjim yoktu o yüzdende olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…