- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi ilayda93ayyuz
Herkese merhaba 35 haftalık hamileyim. Şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk bakıldi öyle çıktı 30. Haftda .iki gün hastanede yattım sınırda diye insülin vermediler diyetle devam diye çıktım .Gebelik şekerim var dikkat ettiğimde sınırda. İlk oğlum 38. Haftada 4bucuk kg doğdu. İki hafta öndeydi hep. Ama o zaman yükleme yapmıştım şekerim yoktu. Buda üç hafta önde diye doktor şüphelendi . Açlık şekerim 80-105 arası tokluk şekerim dikkat edince 130-140larda. Ama sinirlerim çok bozuk . Çok aç hissediyorum. Ufaktan biraz fazla yesem 160-170 oluyor. Bilmiyodum patates yedim 195 olmuş . Bunlar riskli değerler mi sekeri olanlar yardımcı olur musunuz? Doktor tekrar yatış verdi ama kabul edemedim çocuğuma bakacak kimse yok. Bebek için şekerin riskli olduğunu söyledi. Çok korkuyorum endişe duyuyorum keşke dogursam erkenden o derece. Ama 36da falan alamayacaklarını söylediler. Devlet takipliyim. Özelde erken den aliyolar aslında riskli durumlarda . Bilmiyorum ne yapsam off çok üzgünüm... Hamileyken diyet yapmak çok zor. İnsülin yazın dedim yatmann lazim dedi . Ne yapmalıyım