Doğuma Hazırlık Gebelik şekeri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yine senin şekerin benden iyi, benim 130 140 civarı çıkıyor tokluk mesela. Ama açlığım da orantılı tabi senin baya düşukmus. Benim kurtaricim ayran yoğurt bu arada bol bol içiyorum . Hem halsizligi alıyor hem de tokluk hissi veriyor çok güzel.
Benimde 140 çıkıyordu hep düzenli yürüyüşe başladığımdan beri düştü biraz
Bende bol bol süt yoğurt tüketiyorum zaten onlar olmasa açlıktan ölürüm 🤣bazı geceler uyuyamıyorum açlıktan zorlanıyorum mecburen meyvemi geç yiyorum yada kalkıp süt falan içiyorum
Dahiliye veya endokrine gittin mi insülin vermediler mi

3 ana öğün 3 ara öğün yiyorum ben genelde ya akşam yada öğlen mutlaka protein almaya çalışıyorum ara öğünlerde bir meyve ve süt kuru yemişler tüketiyorum
Ama mesela bir tam portakal yükseltiyor yarım falan yiyebiliyorum ki küçük boy olmasına rağmen 😔
Ya meyveleri ben de azalttım. Portakal zaten yüksek şeker içeriyor , mandalina da öyle, ayva beni en az etkileyen oldu. Çeyrek ayva çeyrek armut falan yiyorum ben de. Ama senin çözümün belli en azından az ve sık yemelisin ki ne şekerin çok düşsün ne de çok yükselsin .

Bende bol bol süt yoğurt tüketiyorum zaten onlar olmasa açlıktan ölürüm 🤣bazı geceler uyuyamıyorum açlıktan zorlanıyorum mecburen meyvemi geç yiyorum yada kalkıp süt falan içiyorum
Farklı bir doktora çıkmadım. Sınırın üstüne çıktığım zamanlar nadir oluyor zaten ne yediğimi de biliyorum o zamanlarda🙈 ilaclik olacak kadar yüksek değil dedi kadın doğum doktorum. Biraz da stres isin icine giriyor kafamızın rahat olması lazım. Ekstra iş stresi falan da bizim bu süreçte , herşey çok etkiliyor işte malesef.

Yürüyüş yapamıyorum ben hava çok soğuk geliyor fakat işten daha bugün ayrıldım doğum izni için. Haftada 3 gün okulda en azından hareket ediyordum . Şimdi evde devam yürümeye artık

Yürüyüş yapamıyorum ben hava çok soğuk geliyor fakat işten daha bugün ayrıldım doğum izni için. Haftada 3 gün okulda en azından hareket ediyordum . Şimdi evde devam yürümeye artık
Birkaç gündür bende çıkamıyorum soğuktan tabi hasta olmamakta gerek ☺️

Ya meyveleri ben de azalttım. Portakal zaten yüksek şeker içeriyor , mandalina da öyle, ayva beni en az etkileyen oldu. Çeyrek ayva çeyrek armut falan yiyorum ben de. Ama senin çözümün belli en azından az ve sık yemelisin ki ne şekerin çok düşsün ne de çok yükselsin .
Aynen az ve sık yiyerek bir şekilde dengede tutmaya çalışıyorum
Ya ben ayvadan falan çok sıkıldım artık canım pek istemiyor yeşil elma portakal mandalina kivi falan yiyorum

Aynen az ve sık yiyerek bir şekilde dengede tutmaya çalışıyorum
Ya ben ayvadan falan çok sıkıldım artık canım pek istemiyor yeşil elma portakal mandalina kivi falan yiyorum
İnan benim de istemiyor ama.mecbur yiyoruz işte. Muzu çok özledim küçüklerinden aldım deneyeceğim ya önden bı bardak ayran sonra bir muz bakalım etkisi nasıl olacak 😄

Selam hanımlar bende de malesef gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum günde kaç ölçüm yapıyorsunuz?

İnan benim de istemiyor ama.mecbur yiyoruz işte. Muzu çok özledim küçüklerinden aldım deneyeceğim ya önden bı bardak ayran sonra bir muz bakalım etkisi nasıl olacak 😄
Muzu hiç tavsiye etmem en küçüğü bir parçası bile karbonhidrattan daha çok yükseltiyor hatta ilk saat yüksek oluyor 2.saate bile düşmüyor şeker bende öyle etki yaptı

Selam hanımlar bende de malesef gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum günde kaç ölçüm yapıyorsunuz?
Başlangıçta günde 9 kez ölçtüm ben her ana öğünden önce açlık ve 1. 2. Saatler sonra biraz düşmeye başladı 2 günde bir 6 kez ölçüyorum kaç çıktı peki şeker yüklemede

Yeşillik ve brokoli yemeklerin yanında çok iyi dengeliyor canım ben kahvaltıda falan salata yapıyorum

Başlangıçta günde 9 kez ölçtüm ben her ana öğünden önce açlık ve 1. 2. Saatler sonra biraz düşmeye başladı 2 günde bir 6 kez ölçüyorum kaç çıktı peki şeker yüklemede
Şeker yüklemesi yapılmadı bana açlık ve tokluk bakıldı açlık 100 tokluk 170 Di sonra dahiliye gittim şuan sabah açlık 100 bugun ilk kez 92 gi gördüm diğer öğlen ve akşam açlıklarım çok iyiydi 2 gündür onlarda 100 falan çıkıyor tokluklarım genelde 105 111 en fazla 130 çıktı benim 2 gündür çok acıkıyorum o yüzden mi acaba açlıklarım yüksek çıkıyor ara öğün yapmama rağmen

Şeker yüklemesi yapılmadı bana açlık ve tokluk bakıldı açlık 100 tokluk 170 Di sonra dahiliye gittim şuan sabah açlık 100 bugun ilk kez 92 gi gördüm diğer öğlen ve akşam açlıklarım çok iyiydi 2 gündür onlarda 100 falan çıkıyor tokluklarım genelde 105 111 en fazla 130 çıktı benim 2 gündür çok acıkıyorum o yüzden mi acaba açlıklarım yüksek çıkıyor ara öğün yapmama rağmen
Benimde tam tersi açlık Çok düşüyor Tokluk yüksek çok acıkmamak gerekmiş heralde ama çok acıkırsan yiyince yükselir demişti bana doktor

En sevdiklerim ya direk yemek gibi salata olarak yiyorum ben de brokoliyi çok güzel düşüyor o zaman şeker , hemde sifali
Bende seviyorum neyseki☺️ Bol bol yemeye çalışıyorum ama doğumdan sonra yemeyeceğim bir süre çok sıkıldım artık aynı şeyleri yemekten 🤣

X