• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şekeri parmaktan ölçtüğünüz kan değerleri neler?

Ilkcizgi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
13
Arkadaşlar 24.haftada yapılan şeker yüklemesinde 1.saat tokluğum biraz yüksek çıktı. Diyetisyene başladım. Parmaktan kan ölçümleri yapıyorum. Değerlerim düzelmişti ki 3.trimester başladı. Ve sabah açlıklarım 95-96 bandına çıktı. Diyetisyenim normal derken doktorum yüksek diyor. İnsülin ile müdahale edilmesi dedi. Ölçüm yapanlardan yaşayan var mı yaşadığımı? Öğlen ve akşam açlıklarım ve tüm toklukluklarım iyi.

Merhaba ben iki haftadir insuline başladım diyet ve yürüyüşe rağmen 100 ü geçen açıklar siklasinca bu karar alindi. Zeynep Kamil takipliyim. İnsüline ragmen 95 bazen 97 bazen de 90 alti oluyor. Yürüyüş çok önemli en az 6000 adim

Merhaba ben iki haftadir insuline başladım diyet ve yürüyüşe rağmen 100 ü geçen açıklar siklasinca bu karar alindi. Zeynep Kamil takipliyim. İnsüline ragmen 95 bazen 97 bazen de 90 alti oluyor. Yürüyüş çok önemli en az 6000 adim
Benim de 90 bantlarında sabah açlıklarım 96, 94,95 gibi. Öğle ve akşamlar 90 altı. Toklukluklar da iyi. Diyetisyenim iyi diyor. Ama doktor 95 üstü sabah açlıkları diyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Benim de 90 bantlarında sabah açlıklarım 96, 94,95 gibi. Öğle ve akşamlar 90 altı. Toklukluklar da iyi. Diyetisyenim iyi diyor. Ama doktor 95 üstü sabah açlıkları diyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Sizin öğle ve akşam açlıkları da mı 100ü geçiyordu? Yoksa sabah açlığı ile karar verdiler?

İnsülin başlamak gerekebilir küçük doz doktorunuz karar verecektir

Back
X