Gebelik şekeri olanlar

Benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmıyorum ben dedi , 2 kere tokluk şekerime bakılacak. Genel olarak çok sağlıklı beslenme yanlısı bir adamdır baya bilinçlidir beslenme konusunda. Şuanda bende doktoruma uyuyorum ama kafam da takılmadı değil.

Konunun üzerinden baya geçmiş. Şuan bende de gebelik şekeri var. Benim kafama takılan gebelik sonrası şeker devam eder mi?

Konunun üzerinden baya geçmiş. Şuan bende de gebelik şekeri var. Benim kafama takılan gebelik sonrası şeker devam eder mi?
Bende de gebelik sekeri vardı.
Dr um demisti ki; gebelik sekeri olan kisiler 10 yil icinde beslenmelerine dikkat etmezlerde seker hastasi olma ihtimalleri yüksektir. Cunku seker hastasi adayi oluyormusuz otomatikman.
Soruna gelince , dogumdan hemen hemen 1 yila yakin surdu seker konusu. Sonra duzene girdi. Tatli yemez ve dengeli az az yersen diyetle kilo almadan hamileligini rahat gecirirsin. Ben 62 ile hamile kalmistim 66 yla doguma gittim. Simdi 60 kiloyum ve hamileyim tekrar :)

Bende devam etmesinden korkuyorum. Çünkü ailede de var şeker. Ben zaten kilolu hamile kalmıştım. Hamileyken fazla kilo almadım.7. Ayımda 6 kilo aldım. Doğumdan sonra normal kiloya inmem şart oldu. Ömür boyu diyet hiç bana göre değil çünkü. Düşüncesi bile korkutuyor. Teşekkürler cevabınız için. Hamileliğiniz hayırlı olsun;)

Back
X