benimde sekerim vardi senin gibi diyetle 150 civarina dusurdum.hamileligimi 7 kiloyla bitirdim.iyiki sezeryan olmusum allahtan 4 kilo civari demislerdi oglumu.dogum seklini bana biraktilar korktum bebek iri diye sonucta 5.040 gr dogdu allah korudu yani.sekerden mi bu kadar kilolu dogdu bilmiyorum ama ilk hamillegimde seker yoktu ikizlerimde 3 er kilo dogdular.
kızlar ya gebelik şekeri nasıl oluyo hiç anlamıyorum..bn ilk haftalarımda eczanede ölçtürdüm 76 çıkmıştı adam iyi dedi ama bu gebelik şekeri farklımıki nasıl öğrenilir? bide aşırı tatlıya eğilim var çok tüketiyom
sonuda bir cevap cok tesekkür ederim :)):):)
canim yaa bebek sekerden iri dogar..nitekim sen fazla kilo almamissin zatenn..bende su an 7 kilo aldim..iki hafta önce bebegim 2500 gr di..acaba kilo aldimi cok..
ikizleriniz iyi dogmus tam ideal..ama 5 kilo bebek cok iri..ben böyle deyince annem kiziaor eskiden sekermi vardi diye..ablami 5 bucuk dogurmus..ne seker var ne bise simdide normal kilolu bir hatun..üff yaa doktorlarmi bu kadar korkutuyor büyütüyor bilmiyorumm....
kasintim devam ediyor..bir baslasam birakamiyorum..mantar icin fitil kullandim 5 gun kullandim insallah gecmistir..9 aya kadar sapasaglam geldim simdi yok midem yok kasinti cok agrilar...cekiyorum walla....
allah yardimcin olsun valla cok zor gunlerdi bence git olctur sekerini yuksekmi normalmi en azindan icin rahat eder.turkiyede insulin kullanman gerekiyor dedi doktorlar tatil bitti eve donduk hollandadaki doktorlar insulin vermedi belkide son zamanlari diyemi bilmiyorum ki.benimde hep aklimda var kullansamiydim diye
benimde sekerim vardi senin gibi diyetle 150 civarina dusurdum.hamileligimi 7 kiloyla bitirdim.iyiki sezeryan olmusum allahtan 4 kilo civari demislerdi oglumu.dogum seklini bana biraktilar korktum bebek iri diye sonucta 5.040 gr dogdu allah korudu yani.sekerden mi bu kadar kilolu dogdu bilmiyorum ama ilk hamillegimde seker yoktu ikizlerimde 3 er kilo dogdular.
Arkadaslar seker diyorsunuz,kac yasindasinizki seker cikiyor...dikkatli olun, bazi insanlarda hamilelikten sonra kalici bile olabiliyormus...
Dogru degilmi,gunumuzde artik hastaliklar yasa falan bakmiyor maalesef...
Bende 28. haftamda yaptirdim,burda zorunlu zaten, yaptirman lazim... cok sukur hersey normal cikti bende cok korkmustum ozamanlar..
Allahim herkese bebeklerini hayirlisi ile saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin...
sana daha sonra test yapacaklar seker yükleme testi o zaman belli olur..senin yasin kac??
yaşım 25 cnm..ama cnm o kdr tatlı istiyoki yani hiç ymk yemiim sırf tatlıyla yaşiim diye düşünüorm bazen acaba şekerle alakası varmı? bu arada snn doğum yaklaştı heralde doğumdan sonra çubuk tarçını kaynat suyunu iç bi bardak hergün..şeker için birebirmiş bide kilo verdiriyomuş bn tam yapıyodumki hamile olduğumu öğrendim bıraktım..
yaşım 25 cnm..ama cnm o kdr tatlı istiyoki yani hiç ymk yemiim sırf tatlıyla yaşiim diye düşünüorm bazen acaba şekerle alakası varmı? bu arada snn doğum yaklaştı heralde doğumdan sonra çubuk tarçını kaynat suyunu iç bi bardak hergün..şeker için birebirmiş bide kilo verdiriyomuş bn tam yapıyodumki hamile olduğumu öğrendim bıraktım..
Korkmayin,her cani tatli cekende seker olucak diye birsey yok..
Mesela bende aynen sizin gibi tatliyi cok arzuluyordum, yiyorumda hamileligimin basinda basladim halada tatli severek yerim ama cok sukur seker falan cikmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?