gebelik şekeri olan anneler nasıl?kaçıncı haftada doğum yaptınız

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
116
Diğer
merhaba
bende gebelik şekeri olduğu için doktor 39.haftada sezeryan dedi.(tüp bebek)
sizler nasıl doğum yaptınız ve kaçıncı haftada.
akciğer gelişim sorunu oldumu?yada başka bir sağlık sorunu(inşallah olmamıştır kimsenin)
aynı şeyleri yaşayan mutlaka olmuştur.bilgi verebilirmisiniz?

36+2 de suyum eldi,1 gün hastende yattım sancı ve açılma bekledim gelmeyinde ertesinde 36+3 de sezeryanla kucağıma aldım oğluşumu..akciğer problemi yaşamadım çünkü ben iğnesini olmuştum..ama 39. hafta sezeryan haftası,yani akciğer gelişimi tamamlanmış oluyor diye biliyorum ben..Sağlıkla kucağına al inş.

36+2 de suyum eldi,1 gün hastende yattım sancı ve açılma bekledim gelmeyinde ertesinde 36+3 de sezeryanla kucağıma aldım oğluşumu..akciğer problemi yaşamadım çünkü ben iğnesini olmuştum..ama 39. hafta sezeryan haftası,yani akciğer gelişimi tamamlanmış oluyor diye biliyorum ben..Sağlıkla kucağına al inş.

hayırlı olsun bebeğin canım
banada doktor 39.haftada alalım dedi.
bakalım heyecanla bekliyoruz.ama sanki kzıım acele edip haftaya gelecekmiş gibi hissediyorum.

doktorun kim banada en gec 38 e kadar beklerım gelmezse sezeryanla alırım dedi
38 den sonra riskli olur riski göze alamam falan dedi...
senin doktorun neler dedı .... sekerinin durumu nasıl insulin falan kullanıyomusun

doktorun kim banada en gec 38 e kadar beklerım gelmezse sezeryanla alırım dedi
38 den sonra riskli olur riski göze alamam falan dedi...
senin doktorun neler dedı .... sekerinin durumu nasıl insulin falan kullanıyomusun

ben ereğlideyim canım
echomar hastanesinde doğum yapıcam kısmetse
banda 38 de bitsin 39 alalım akciğer gelişimi geç oluyormuş şeker hastalarında garanti olsun dedi.
neden risk var dedi sana ?????
of bir an önce kucağımıza alsak bebeişlerimizi
artık dayanamıyorum.....
evet insülin kullanıyorum...

riske atmayalım allah korusun ani kalp durma riski oluyo sekeri olanlarda
ondan dolayı 38 e kadar dogmassa kendi sezeryan olucam
bende insülin kullanıyodum dahılıye doktoru vermısdı bi süre kullandım baska
bi doktora gittim o kullandırmadı bırak gerek yok dedi ben şimdi kullanmıorum
sürekli sekerımı ölcuyorum senin ölcumlerın kac cıkıyo
benım genelde ac karnına 100 un üstünde 105..106 falan 1. saatte sabah 170lerde öglen 150 .. 160
aksamda 160.. 170 arasında bazende 130 lara dusuyo tok kaarnına ..
allahım sag salim saglıklı dogsa rabbım inşallah sıkıntı vermeden kucagımıza almamızı nasip eder

:nazar::nazar::emir_bebek:
riske atmayalım allah korusun ani kalp durma riski oluyo sekeri olanlarda
ondan dolayı 38 e kadar dogmassa kendi sezeryan olucam
bende insülin kullanıyodum dahılıye doktoru vermısdı bi süre kullandım baska
bi doktora gittim o kullandırmadı bırak gerek yok dedi ben şimdi kullanmıorum
sürekli sekerımı ölcuyorum senin ölcumlerın kac cıkıyo
benım genelde ac karnına 100 un üstünde 105..106 falan 1. saatte sabah 170lerde öglen 150 .. 160
aksamda 160.. 170 arasında bazende 130 lara dusuyo tok kaarnına ..
allahım sag salim saglıklı dogsa rabbım inşallah sıkıntı vermeden kucagımıza almamızı nasip eder
amin canım sağsağlim kucağımıza alalım inşallah
bende deim doktora 38+1 alalım diye oda akciğer gelişimi tam olsun 5 gün daha bekliyelim 39 alırız dedi.
bakalım cuma kontrolüm var ne diyecek
baya kasıklarımda ağrıyor birkaç gündür.
benimde senin gibi çıkıyor ölçümler hemen hemen bu aralar biraz kaçıyorum galiba iştahım arttı.
aramızda 1 hafta hayırlısı olsun canım
mutlaka haberleşelim
ben mayıs anneleri topiğindeyim haberlerimi ordan okuyabilirsin
allah yardımcımız olsun..:16::16::16::16:

arkadaşlar bende de gebelik şekeri var ve aslında 33 olması gereken gebeliğim 37 görünüyor sizlerde de böyle ileriden gitme var mıydı?sizler ultrasona göre mi o haftalarda yaptınız yoksa olması gerekende de mi? akçiğer gelişimi konusunda çok korkuyorum...

arkadaşlar bende de gebelik şekeri var ve aslında 33 olması gereken gebeliğim 37 görünüyor sizlerde de böyle ileriden gitme var mıydı?sizler ultrasona göre mi o haftalarda yaptınız yoksa olması gerekende de mi? akçiğer gelişimi konusunda çok korkuyorum...

senin sanırım şekerden dolayı bebeğinde irilik var ve sezaryen olabilirsin bende de gebelik şekeri var ama bebeğimde irilik yok haftasıyla uyumlu diyor doktorum kendim de şu ana kadar 4,5 kilo aldım zaten

senin sanırım şekerden dolayı bebeğinde irilik var ve sezaryen olabilirsin bende de gebelik şekeri var ama bebeğimde irilik yok haftasıyla uyumlu diyor doktorum kendim de şu ana kadar 4,5 kilo aldım zaten

ne kadar güzel düzenli gitmesi biz resmen 1 ay öndeyiz. bebekte yağlanma yok ama 3 aydan sonra hızlı büyüdü.akçiğerleri de gelişiyor olur inşallahh beni korkutan o:(
hayırlı doğumlar İnşallah....

Back
X