Gebelik şekeri kafam cok karıştı

Detays

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
127
113
103
Merhabalar. Dun seker yuklemesi yapildi 50 mg ve aclik normal, tokluk yuksek cikti (179) ama doktor 2.kez 100 mg icirmedi ve dahiliyeye yonlendirdi. O da yememem gereken seyleri soyleyip, kan sekeri cihazi alip sabah aksam olcmemi ve yazmami istedi. Aksam yemekten once ve sonra olctum gayet normal cikiyor sekerim. Bugun de kahvalti oncesi ve sonrasi baktim yine gayet bormal cikti. Dün 170 cikan tokluk 100 lerde cikiyor bugun. Ben anlamadim 1 gunde nasil normale döndüm ..acaba bosuna mi uzuldum seker degil miyim? Kafam cok karisti bilgisi olan var mi arkadaslar?

Normalde sağlıklı beslenen bir kişi iseniz yani o kadar tatlı birşeyi bir anda aç karna vücuda almıyor iseniz gayet normal. Şekeriniz aslında yok. Şekere meyil durumunuz var yani ileride şeker hastası adayı olabilirsiniz veya insülin direncininiz olabilir. Düzenli beslenmeye devam ederek, dikkat ederek hamileliginizi rahatça geçirebilirsiniz.

Cok sagolun biraz icim rahatladi. Ani ölüm falan yaziyor bebeklerde dunden beri agliyorum

Cok sagolun biraz icim rahatladi. Ani ölüm falan yaziyor bebeklerde dunden beri agliyorum
Benim annem şeker hastası. Gençken de adet düzensizliği yaşamış kilosu da yerinde imiş insülin direnci herşey varmış. 4.800 kilo doğmuşum. Yani annemde gebelik şekeri Dr varmış peki o bunu biliyormuydu hayır. Beslenmesine öyle ödenmemiş de. Demem o ki rabbim yaşatmak isterse yaşatır içiniz rahat olsun.

Aynen oyle cok haklisiniz. Doktor bebege zarari olmadigini soyledi ama ben abarttim galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…