Gebelik şekeri kabus :( bitsin artık diyet :(

aynı durumdayım bende sinirlerim çok bozuluyor karnım acıkıyor ama yiyecek bişey yok herşey yasak tatlı istiyorum pasta börek istiyorum doymuyorum buzdolabını açıp dakikalarca bakıyorum sinir bişey, yiyorum bazen, kafama takınca daha bi çok çıkıyor şeker. artık çok ölçmüyorum ben şekerimi zaten yükselince hissediyorum. yemekten sonra 45dk yürüyüş çok iyi geliyor aklınızda bulunsun. bide normal ekmek çok seker çıkarıyor tam buğday ekmeği alıyorum ben hep.

merabalar arkadaşlar.
beyaz ekmeği bende yemiyorum canım,kepek ekmek yiyorum hep.gün içinde yürüyüş yapamıyorumda akşam yapıyorum anca.dediğin gibi kafaya takınca daha çok çıkıyor şeker.

Ahhh yıllar geçmiş bu konuyu açalı şimdi kızım 5 yaşında. Zorlu bi hamilelik geçirmişim yazdiklarimi okuyunca anlıyorum. Ama herşey geçip gidiyor . Şekerim şuan nasıl diye merak edenlere:
Doğumdan sonra baya düstü şekerim. Ama geçen haftalarda kontrole gittim şeker tahlilleri yaptırdım şeker sınırda çıktı. Yani yaşlandigim zaman şeker hastası olma ihtimalim baya yüksek. Yediklerime dikkat ediyorum. İkinci gebeligimdede büyük ihtimalle şeker cikacak. Napalm Allah daha beterinden saklasın

Nasıl atlattınız hiçbirşey yiyemediginizi yazmışsınız. Ben de aynı durumdayım .şekeriniz kaçtı doğum yaptığınızda

Merhaba nasıl geçti hamilelik ve doğum merak ettim ben de aynı durumdayım da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…