gebelik reflüsü.imdaaaatttt!!

fbetuly

kızlarım için..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.032
4
37
altta görüldüğü üzere henüz 17.haftamdayım 15 gündür bi reflüdürki sormayın..3aya kadar hiç bir şikayetim yoktu.
reflüyü ilk gebeliğimde de yaşamıştım fakat bu çok farklı.
ağzıma bişey süremiyorum su içsem midem taş gibi.ağrısı sırtıma kalbime vuruyo.gavıskon pulcet vermişti doktor banamısın demedi.
aranızda böyle bi durum yaşayıp başa çıkanınız varmı?yarın bi dahiliye ye gitsem diyorum.çaresiz kaldım.gee bile uyutmuyor gaz ağrısı mide yanması vs.

berbat bi duygu ben şurubu da içemiyorum içince midem bulanıyor kusuyorum...yesen bi dert yemesen bi dert

altta görüldüğü üzere henüz 17.haftamdayım 15 gündür bi reflüdürki sormayın..3aya kadar hiç bir şikayetim yoktu.
reflüyü ilk gebeliğimde de yaşamıştım fakat bu çok farklı.
ağzıma bişey süremiyorum su içsem midem taş gibi.ağrısı sırtıma kalbime vuruyo.gavıskon pulcet vermişti doktor banamısın demedi.
aranızda böyle bi durum yaşayıp başa çıkanınız varmı?yarın bi dahiliye ye gitsem diyorum.çaresiz kaldım.gee bile uyutmuyor gaz ağrısı mide yanması vs.

canım bende aynı dertten muzdaribim :KK43: bikaç kişiden duyduktan sonra denemeye karar verdiğim bi yöntem var bende epey işe yarıyor... çiğ patatesi rendeleyip suyunu sıkıyosun aynı oranda içme suyuyla karıstırıp içiyosun evet tadı gercekten kötü ama benim reflümü epey rahatlattıgı için katlanarak içiyorum umarım derdine bi parça da olsa çare olur...

canım bende aynı dertten muzdaribim :KK43: bikaç kişiden duyduktan sonra denemeye karar verdiğim bi yöntem var bende epey işe yarıyor... çiğ patatesi rendeleyip suyunu sıkıyosun aynı oranda içme suyuyla karıstırıp içiyosun evet tadı gercekten kötü ama benim reflümü epey rahatlattıgı için katlanarak içiyorum umarım derdine bi parça da olsa çare olur...

iyi geliyosa denemeye değer.çıldırtıyor çünkü:KK43:yarın yapayımda sonucu bildirirm:)

berbat bi duygu ben şurubu da içemiyorum içince

midem bulanıyor kusuyorum...yesen bi dert yemesen bi dert

aynen bi yandan acıkıyorum normal olarak bi yandan yiyemiyorum.rabbim şifa versin.geçen şurubu kafama dikip içmeyi dneedim az daha kusuyordum.ama kaşıkla içince iyi geldi.

Aynen benide mahfetti midem. Gaviscon istifra ettiriyor icmiyorum

Ben careyi buzlu su ve buzlu sutte buldum.insallah usutmem

gaviscon içiyorum ben,doktorum günde 8 ölçeğe kadar içebilirsin dedi çok mecbur kalınca günde yarım veya bir ölçek içiyorum zor bela yutup hemen arkasından su içiyorum
kızıma hamileyken ilaç içmek aklıma gelmezdi her gece önce kusar sonra maden suyu içer öyle uyurdum iki yastık üst üste koyardım

Aynen benide mahfetti midem. Gaviscon istifra ettiriyor icmiyorum

Ben careyi buzlu su ve buzlu sutte buldum.insallah usutmem

bende dün soğuk yoğurt yedim sanki iyi geldi gibi.ben gaz çıkaramıyorum sırtıma kadar ağrıyo gaz sancım.şuanda bile felaketim:KK43:

gaviscon içiyorum ben,doktorum günde 8 ölçeğe kadar içebilirsin dedi çok mecbur kalınca günde yarım veya bir ölçek içiyorum zor bela yutup hemen arkasından su içiyorum
kızıma hamileyken ilaç içmek aklıma gelmezdi her gece önce kusar sonra maden suyu içer öyle uyurdum iki yastık üst üste koyardım

bende muhtemelen gece kusuyorum.maden suyuda içiyordum fakat sanki beni daha kötü yaptı.ben çok umutsuzum ya aslında canı tatlı biri değilmdir ama çok yıprattı beni.9aya kadar da baya var.:KK52:

yemeklerden sonra inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum anlatamam kıvranıyorum artık karnımın şişmesinden, kabızlık şişkinlik yanma ilaç kullanmak istemiyorum. lütfen bi öneride bulunun ne yapmalıyım nasıl çözlemeliyim bu sorunu? ömerilerinize nasıl ihtiyacım var şuan anlatamam.

aynı durumdayım geceleri uykum kaçıyor birşey yiyip içemez oldum bu gebelik reflüsü yüzünden:KK5: doktorum banada gaviscon verdi banada hiç bir faydası olmadı:KK50: zaten tadı berbat içince daha kötü yanıyor... benimde resmen sırtıma vuruyor bu mide yanması:KK43:

Kızlar ben 2 aydan beri çekiyorum bu derdi normalde vardı ama iyileşmişti hamilelikle yine başladı ilaç önceleri işe yarıyordu ama şimdi hiç işe yaramıyor iştahım hiç yok hiç bişey yiyemiyorum hiçte kilo alamadım....midem çok kötü oluyor 2 gündürde midem bulanıyor 3 ay bulanmadı şimdi başladı sizleri anlayabiliyorum ama bende çare bulamadım kontrole gidince doktoruma dicem bakalım

yemeklerden sonra inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum anlatamam kıvranıyorum artık karnımın şişmesinden, kabızlık şişkinlik yanma ilaç kullanmak istemiyorum. lütfen bi öneride bulunun ne yapmalıyım nasıl çözlemeliyim bu sorunu? ömerilerinize nasıl ihtiyacım var şuan anlatamam.

aynı durumdayım geceleri uykum kaçıyor birşey yiyip içemez oldum bu gebelik reflüsü yüzünden:KK5: doktorum banada gaviscon verdi banada hiç bir faydası olmadı:KK50: zaten tadı berbat içince daha kötü yanıyor... benimde resmen sırtıma vuruyor bu mide yanması:KK43:

aynen anlattığınız gibiyim.resmen hayattan koptum okadar şiddetliki .sadece içtiğim şeylerle yaşıyorum diyebilrim.
hele bu sırta vuran ağrı bitiriyo benii.son gittiğim doktor gaviskon yerine rennie kullan dedi.içinde daha çok etken madde varmış.tadı da daha güzel gibi.

Kızlar ben 2 aydan beri çekiyorum bu derdi normalde vardı ama iyileşmişti hamilelikle yine başladı ilaç önceleri işe yarıyordu ama şimdi hiç işe yaramıyor iştahım hiç yok hiç bişey yiyemiyorum hiçte kilo alamadım....midem çok kötü oluyor 2 gündürde midem bulanıyor 3 ay bulanmadı şimdi başladı sizleri anlayabiliyorum ama bende çare bulamadım kontrole gidince doktoruma dicem bakalım

aynen benimde 3 ay şahane geçti.şimdi hergün kusuyorum kilo alamadım hatta veriyorum çok üzülüyorum.

benim derdim reflü değilmiş kızlar.özofajit olmuşum.bağışıklığım düşmüş ve enfeksiyon kapmışım.yemek borusu mide falan.şuan hastanede yatıyorum.sıkıntıları m geçti yemek yiyebiliyorum çok şkür

benim derdim reflü değilmiş kızlar.özofajit olmuşum.bağışıklığım düşmüş ve enfeksiyon kapmışım.yemek borusu mide falan.şuan hastanede yatıyorum.sıkıntıları m geçti yemek yiyebiliyorum çok şkür

aa çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

benim de öncesinde reflü problemim vardı. hamilelikle birlikte iyice arttı. bende gaviscon kullanıyorum ve mide yanmamı bir kaç saatliğine önlüyor.

aa çok geçmiş olsun,dikkat et kendine

çok sağolasın arkadaşım.şükürki midem düzeldi şimdi ne bulursam yiyorum reflüden eser kalmadı diyebilirim.belki önümüzdeki aylarda tekrardan çıkabilir bakalım.benim yaşadığım şey çok ağırdı zaten reflü olduğuna inanmıyodum .

hamileliğimi öğrend,ğmden beri bi gaz sancısıdır gidiyo !! Allahım sabır ver iilk üç aya kadar ilaç da yasak neyapacağıımı bilmiyorum nane limon kynatıp içiuorum !

X