Tabikide hayır mesela gebesin biliyorsun kan vermeden yaptırdın kan testinde de diyelim ki 3 haftalık çıktı sen yani TSS yi 1 ay 3 hafta gibi bir süreçte yaptırmış olman gerekiyor diye biliyorum
Tabikide hayır mesela gebesin biliyorsun kan vermeden yaptırdın kan testinde de diyelim ki 3 haftalık çıktı sen yani TSS yi 1 ay 3 hafta gibi bir süreçte yaptırmış olman gerekiyor diye biliyorum
Hamilelik oluştuğunda zaten doktora bildiriyorsunuzya son adet tarihini yada ultrasonda bebeğin boyutuna göre belli oluyor.Sigorta sadece diyorki doktorun belirttiği son adet tarihin sigorta başlangıcından sonra olsun
Anadolu sigorta dışındakilerde hep en az 1 yıl bekleme şartı vardı o yüzden benim tek seçeneğim Anadolu sigortaydı onu yaptırdım biran önce bebek istediğim için
O ayrı bir olay belirtilerim var bak başlat diyorum is yerinde arayıp tekrar baslatiym mi diye soruyor sinir krizi geçiriyorum gün sonunda naptın dediğimde aramadım diyor aylardır bu döngü böyle bırak kız versinler 25-30 bin doğuma hanyayı konyayı görsünler