Gebelik öncesinde xanax yada farklı antidepresan kullananlar..🙁

Geçecek bende öyle oluyordum ilacımı bırakınca.yalnız değilsin.sen iyisin bu sadece normalden biraz daha hassas olduğumuz için böyle oluyor gün içinde yavaş yavaş daha huzurlu olmaya başlayacaksın.

Geçecek bende öyle oluyordum ilacımı bırakınca.yalnız değilsin.sen iyisin bu sadece normalden biraz daha hassas olduğumuz için böyle oluyor gün içinde yavaş yavaş daha huzurlu olmaya başlayacaksın.
Evet düne göre daha iyiyim sanki böyle olursa hamilelikte de bu riski göze alıp ilacımı icicem yapcak bişey yok eğer ilaçsız olmuyorsa içmem lazim Rabbim korusun olursada bebislerimizi

Evet düne göre daha iyiyim sanki böyle olursa hamilelikte de bu riski göze alıp ilacımı icicem yapcak bişey yok eğer ilaçsız olmuyorsa içmem lazim Rabbim korusun olursada bebislerimizi ❤
Hamilelikte farklı zarar vermeyecek ilaç veriyormuş dr kuzum.önemli olan şuan senin iyi olman sonrasını düşünme.

Hamilelikte farklı zarar vermeyecek ilaç veriyormuş dr kuzum.önemli olan şuan senin iyi olman sonrasını düşünme.
Çok şükür içimdeki sıkıntı sürekli panik hali kalmadı ama yemek yiyemiyorum sürekli bulantı ve bi yudumda yesem dunyalari yemişim gibi hissediyorum inşallah oda geçince daha iyi olucam

Çok şükür içimdeki sıkıntı sürekli panik hali kalmadı ama yemek yiyemiyorum sürekli bulantı ve bi yudumda yesem dunyalari yemişim gibi hissediyorum inşallah oda geçince daha iyi olucam
O bende de oluyordu canım.onuda atlatacaksın.yediğinden zevk bile alacaksın hatta iştahına dur diyemeyeceksin.ne güzel bak kısa sürede toparlanmaya başladın bile.gün gelecek kendini çok güclü hissedip amaan ilacı içmesemde olur bile diyenileceksin.belkide içmeyi bırakacaksın.ablam gibi.o maşallah içmiyor artık.ben bırakamıyorum iyi de olsam.

Bende bırakmıştım ama tekrarlıyor bı kaç sene bende içmedim sonra çocuk konusuna sıkıntı yapınca tetikledi şimdide diyorlar bu ilaçlar gebe kalmayi geciktiriyor ama ben ilacimla mutluyum biliyorum Allah ne zaman nasip kısmet ederse o zaman olucak inanıyorum

Ben de 4 senedir 150 mg sulinex kullanıyorum iki kere bırakmaya çalıştım berbat duruma geldim xanax ile beraber her seferinde tekrar ilaca başladım artık bebek istiyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…