Amin inşallah, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Ben de bu süreçte tabiki duyduklarımı deniyorum yüz üstünüde denedim ama sadece ne duyduysam denediysem hiç bişey fayda etmedi bundan bahsetmek istemiştim. Hayırlı olsun size Allah tamamına erdirsin en kısa sürede bize de nasip eder inşallah.
ne sebeple?Yumurtlama gunu iliskiye girdikten snra diger gunler iliskiye girilir ama erkek menisini disari atarmis dogrumu
Yumurtladigin gün dahil 3gun birliktelik oluyor zaten, fazlalık herzaman akar(tabi giden gider kalan kalır) ama en hızlı olan kazanırYumurtlama gunu iliskiye girdikten snra diger gunler iliskiye girilir ama erkek menisini disari atarmis dogrumu
Dollenmeyi engelliyomus olmuyomus cocuk ust uste bosalma olursane sebeple?
asiri sacma.. bir kerelik birliktelikle hemen gebe kalinmiyor oyle dizilerdeki gibi. dr lar iki gune bir birliktelik oneriyor iki adet donemi arasinda. ebe ler ovulasyon donemi uc gun ardarda birliktelik oneriyor. ben yumurta takibindeyim. o zaman bile tam hangi anda yumurta saliniyor yumurtaliktan, ne zaman catliyor ne zaman spermlerle bulusacak dr bile soyleyemiyor. iki gun icinde diyor sadece. nasil bir kere birliktelik denk getireceksin de.. soylediginizin bilimsel bir yani yok. herkes duzenli iliskiyle gebe kaliyor.Dollenmeyi engelliyomus olmuyomus cocuk ust uste bosalma olursa
Yani 2 gunde bi ilskimi daha iyi diyosunuzasiri sacma.. bir kerelik birliktelikle hemen gebe kalinmiyor oyle dizilerdeki gibi. dr lar iki gune bir birliktelik oneriyor iki adet donemi arasinda. ebe ler ovulasyon donemi uc gun ardarda birliktelik oneriyor. ben yumurta takibindeyim. o zaman bile tam hangi anda yumurta saliniyor yumurtaliktan, ne zaman catliyor ne zaman spermlerle bulusacak dr bile soyleyemiyor. iki gun icinde diyor sadece. nasil bir kere birliktelik denk getireceksin de.. soylediginizin bilimsel bir yani yok. herkes duzenli iliskiyle gebe kaliyor.
tabiki.. yurtdisinda yasiyorum. iki dr la muhatap oldum ikisinin de soyledigi bu. ne aralikli ne de cok sık.. iki gune bir gayet makul. spermler 3-4 gune kadar yasiyorlar sagliklilarsa gun kacmiyor boylece.Yani 2 gunde bi ilskimi daha iyi diyosunuz
Ben yumurtlama gunumu fln kontrol etmiyorum amatabiki.. yurtdisinda yasiyorum. iki dr la muhatap oldum ikisinin de soyledigi bu. ne aralikli ne de cok sık.. iki gune bir gayet makul. spermler 3-4 gune kadar yasiyorlar sagliklilarsa gun kacmiyor boylece.
Ne yazıkki iki güne bi ilişki olmuyor asker eşi olunca bu yüzden kendi kendime diyom biz bu günleri zor denk getiririztabiki.. yurtdisinda yasiyorum. iki dr la muhatap oldum ikisinin de soyledigi bu. ne aralikli ne de cok sık.. iki gune bir gayet makul. spermler 3-4 gune kadar yasiyorlar sagliklilarsa gun kacmiyor boylece.
etmene de gerek yok.. bebek isteyen her cift iki regl donemi iki gune bir duzenli iliski yasamali. pko gibi veya baska tur duzensizlik vs varsa dr a muhakkak bakilmali. bir yila kadar normal. bir yil olup da hala gebe kalamadiysan dr a gidersin bakilir her seyine. ovulasyon testleri bile rast gelip de hamile kalanlar ben onun sayesinde gebe kaldim diyor. kac ay denedim. hep pik gordum. yumurtlama sorunum yok sandim. meger yeterince buyumuyormus yumurtalar bir yil sonunda anlasildi. insanlarin ne dedigine cok takilmamak lazim. kime ne iyi gelse sunu yaptim muhakkak hamile kaldim diyen denedim binbir umutla. olmadi, yaramadi hic biri.Ben yumurtlama gunumu fln kontrol etmiyorum ama
Anladim canm pki suan cocuk varmietmene de gerek yok.. bebek isteyen her cift iki regl donemi iki gune bir duzenli iliski yasamali. pko gibi veya baska tur duzensizlik vs varsa dr a muhakkak bakilmali. bir yila kadar normal. bir yil olup da hala gebe kalamadiysan dr a gidersin bakilir her seyine. ovulasyon testleri bile rast gelip de hamile kalanlar ben onun sayesinde gebe kaldim diyor. kac ay denedim. hep pik gordum. yumurtlama sorunum yok sandim. meger yeterince buyumuyormus yumurtalar bir yil sonunda anlasildi. insanlarin ne dedigine cok takilmamak lazim. kime ne iyi gelse sunu yaptim muhakkak hamile kaldim diyen denedim binbir umutla. olmadi, yaramadi hic biri.
hic belli olmaz. Rabbim ol desin yeter ki. bir arada olursaniz cok yorgun dahi olsaniz sartlari zorlayin iliski olsun. ama adam evde yoksa yapacak bir sey yok tabi. burada bir uye vardi. birliktelik olmus esi sehir disina gitmis. bes gun sonra testte pik gormus yani yumurtlama. o ay gebe kalmisti. en sasirdigim orneklerdendir bes gune kadar yasamis mi sperm diye.. benim simdiki dr um da 7 gune kadar yasayabilir saglikli bir sperm dedi.Ne yazıkki iki güne bi ilişki olmuyor asker eşi olunca bu yüzden kendi kendime diyom biz bu günleri zor denk getiririz
yok hala ugrasiyoruz. yumurta buyutmeye calisiyoruz Allahin izniyle.Anladim canm pki suan cocuk varmi
Yaa rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin ben yeni evliym beni bilgilendirirseniz sevinirimhic belli olmaz. Rabbim ol desin yeter ki. bir arada olursaniz cok yorgun dahi olsaniz sartlari zorlayin iliski olsun. ama adam evde yoksa yapacak bir sey yok tabi. burada bir uye vardi. birliktelik olmus esi sehir disina gitmis. bes gun sonra testte pik gormus yani yumurtlama. o ay gebe kalmisti. en sasirdigim orneklerdendir bes gune kadar yasamis mi sperm diye.. benim simdiki dr um da 7 gune kadar yasayabilir saglikli bir sperm dedi.
Aynen canım katılıyorum sana bende yumurtlama günlerimi değerlendirmeme senin dediklerinin aynısını yapmama rağmen kalamadım üstelik bir sorun da yok olmadı mı olmuyor 11 dır deniyoruz olmadıBence hiç bir etkisi yok ne yüz üstü yatmanın ne sırt üstü yatmanın. Olmayınca olmuyor yumurtlama günlerimi sancılarımdan ve akıntımdan çok net anlayabiliyorum ve 8-9 aydır o günleri değerlendiriyorum gün aşırı olcak şekilde en az yarım saat 1 saat hiç kalkmıyorum yattığım yerden ama olmayınca olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?