Gebeliğe Hazırlık gebelik öncesi kızlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan sonucum 1 saat sonra çıkacak Can'ım ultrason sonucum bu
Yani uzman değilim ama kitleyi ben göremedim. Kese de şu an varsa bile göremiyorum. Bi bekleyin bakalım kan sonucunuz ne çıkacak hemen paniklemeyin

Ay canım korktum ınan ya dedım bu ne boyle. bıde ılk kontrolumde alttan baktı tuhafıma gıttı.geçti mi peki senin.

alttan muayene anormal bişey degıl uzun sopa dedıgın kamera var ucunda onunla rahmine bakacaktı keske baktırsaydın bende gıdıyorum süreklı o kamerayla takıp edıyor dr yumurta catlatma ıgnesı kullandım sımdı adet günümü beklıyorum.

ben acır diye korktum açıkçası. cunku boyle ordek agzı gıbı bıseyle baktı ve acıdı. sıze niye yumurta catlatma ignesi verdi

O kesik kesik gelen şey mantar demek zaten. Süt kesiği gibi diye adlandırılır.

O kesik kesik gelen şey mantar demek zaten. Süt kesiği gibi diye adlandırılır.

ama sadece ilk ilişkiye girdiğimiz zaman geliyor daha sonraki seferlerde yok. ben eşimle ayda 1 görüştüğümüz için böle bişey geliyor diye dusunmustum. peki bu zararlı bişey mi

Doğumla gebelikle alakalı evet zararlı tedaviyi olursan düzgün bi şekilde geçer.ama zaten sadece fitil verecekse çok ileri derece de birşey değildir.

hiç kaşıntım,idrarda yanma, normal zamanda akıntım yok. bi doktora daha gorunecegım bılemedım

ben acır diye korktum açıkçası. cunku boyle ordek agzı gıbı bıseyle baktı ve acıdı. sıze niye yumurta catlatma ignesi verdi
il etapta gittim muayene ettı bazı testler ıstedı ve adetımın 2.günü klomen dıye yumurtlamayı destekleyıcı ılac verdı 2 gunde bır cagırdı ve takıp ettı yumurta yeterlı buyukluge gelınce catlatma ıgnesı verdı ve 36 saat sonra ılıskı önerdı yanı sorunumuz yok allah şukur ama takıp altına aldı beklıyoruz bakalım hayırlısı

hayırlısı olsun canım

canım kaç yumurtan olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…