Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik öncesi hastalık??
- Konu Sahibi ezolinde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
Aynen ben de oyleyim çok üşuyorum ayaklarim buz gibi.Ayneen başım ateş gibi üşüyorum başım ağrıyo grip gibiyim
Ama hamile miyim bilmiyorum :)
Bugun ile 3 gun oldu adet gecikti
- 19 Ocak 2019
- 88
- 27
- 3
- 28
Merhaba canımm kesinlikle doğru bi konuya değmissin var etrafımda hamile kalan herkes grip gibi bisey geçirmiş burun tıkanıklıgi halsizlik aynı grip gibiMerhaba arkadaşlar. Şimdi bi kaciniza saçma gelebilir ama etrafında gebe kalanların söylediği ortak bisey var. Gebe olduklarını öğrenmeden önce gribe benzer hastalık yaşıyorlarmış. Aranızda böyle olan var mı?? Gebe olduğunu öğrenmeden önce hastalık geçiren
- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- 16 Ocak 2019
- 615
- 339
- 18
Canım günaydın yok bende öylede ama nefes alırken sanki burnum acıo :) :) :) ara ra hapşırıorum Allahım biz herşeyi gebeliğe bağlıyoruz ya :) ama bide bende şu olmaya başladı ben çok su içen bir insan değilim hatta bazen sudan midem bulanır ama bu aralar çok fazla su isteğim vartina_luna sende var mi tinacim bu tarz bi sey?
- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Canım günaydın yok bende öylede ama nefes alırken sanki burnum acıo :) :) :) ara ra hapşırıorum Allahım biz herşeyi gebeliğe bağlıyoruz ya :) ama bide bende şu olmaya başladı ben çok su içen bir insan değilim hatta bazen sudan midem bulanır ama bu aralar çok fazla su isteğim var
sen benden bir kac gun onde gidiyorsun ya, mesela sari akintidan bahsettiginde bende daha yoktu, su da oyle olacak anlasilan ooof aynen inan su an hamilelik belirtilerinin %99unu tasiyorum resmen insallah sadece psikolojik degildir
- 16 Ocak 2019
- 615
- 339
- 18
Ay inşallah canım ya psikolojikse tam bir hayal kırıklığı zaten eşim dio ki daha ortada bişey yok şimdiden başlamışsa ooo yandık dio :) :) bu kadar erken nasıl belirti oluo dio daha 11 gün oldu ilişki üzerinden :) :) :)sen benden bir kac gun onde gidiyorsun ya, mesela sari akintidan bahsettiginde bende daha yoktu, su da oyle olacak anlasilan ooof aynen inan su an hamilelik belirtilerinin %99unu tasiyorum resmen insallah sadece psikolojik degildir
- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Ay inşallah canım ya psikolojikse tam bir hayal kırıklığı zaten eşim dio ki daha ortada bişey yok şimdiden başlamışsa ooo yandık dio :) :) bu kadar erken nasıl belirti oluo dio daha 11 gün oldu ilişki üzerinden :) :) :)
insallah husrana ugramayiz.
- 16 Ocak 2019
- 615
- 339
- 18
Ya bide kusura bakmasın kimse bişey söylicem sizde afedersiniz ama idrar yaptıktan sonra peçete de idrar renginde değişme varmı yainsallah husrana ugramayiz.
- 29 Kasım 2018
- 53
- 127
- 23
- 30
Merhaba, ben en son bu konuyla ilgili konu açmış ve herkesten tepki yemiştim Ve konuyu açtıktan en fazla 5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim şuan 13. haftadayız. Çok ağır grip geçirmiştim ve kolay kolay hasta olmam daha sonra gözlerimde farklılık hissettim sanki göz bebeklerim büyük gibi gelmişti ve göğsümün uçları kabarmıştı normalde kabarık değildir. Tüm bunları fark ettikten 1 hafta sonra 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilesindir
- 16 Ocak 2019
- 615
- 339
- 18
Allahım kucağına almayı almayıda nasip etsin canım inşallah ne mutlu sana bizede dua canım çok çok istiorz bizde Disi geyik sstsessizolMerhaba, ben en son bu konuyla ilgili konu açmış ve herkesten tepki yemiştim Ve konuyu açtıktan en fazla 5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim şuan 13. haftadayız. Çok ağır grip geçirmiştim ve kolay kolay hasta olmam daha sonra gözlerimde farklılık hissettim sanki göz bebeklerim büyük gibi gelmişti ve göğsümün uçları kabarmıştı normalde kabarık değildir. Tüm bunları fark ettikten 1 hafta sonra 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilesindir
Kızlarr çok teşekkürler vallahi ağır bir grip geçiriyorum hemde durduk yere. Adetine 3 gün var ve her an adet olucakmış gibi hissediyorum kasiklarimda ağrı oluyor ve pıt pit damar atması gibi birşey var ilaç kullanmıyorum direniyorum umarım bende gebeyimdir. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Kuzum ayy çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) tam olarak belirtilerin nelerdi?Merhaba, ben en son bu konuyla ilgili konu açmış ve herkesten tepki yemiştim Ve konuyu açtıktan en fazla 5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim şuan 13. haftadayız. Çok ağır grip geçirmiştim ve kolay kolay hasta olmam daha sonra gözlerimde farklılık hissettim sanki göz bebeklerim büyük gibi gelmişti ve göğsümün uçları kabarmıştı normalde kabarık değildir. Tüm bunları fark ettikten 1 hafta sonra 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilesindir
- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.463
- 83
- 34
geçen ay arkadaşım ''grip oldum acaba gebe miyim'' dedi, bende dalga geçtim güldük eğlendik ama sonradan test yaptı ki gebe :)))) şok olduk ikimizde, ona komşusu demiş gebe olabilirsin diye. demek ki bilinen bir şey var :)) testi dalga geçtikten 6 gün sonra bata 2 kala yaptı.
- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.463
- 83
- 34
bat 9 var ama yumurtam çatladıktan sonra ateşim hiç geçmedi. çatlama öncesi ve çatlama sonrasıyla beraber 5 gün ateşim düşmedi. ağzımda ateşten dolayı yara çıktı, 3 gün hafif idrar yaparken yanma oldu. üşütmüşüm sanırım.
gebeliğe yormak istemiyorum çünkü belirti ararken hep hüsran oluyor ama yine de bir umut işte
gebeliğe yormak istemiyorum çünkü belirti ararken hep hüsran oluyor ama yine de bir umut işte
- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.463
- 83
- 34
hatırladım seni canım :)) sana hak vermiştim ve gebeyim diyerek o tuhaf insanlara en güzel cevabı vermiştinMerhaba, ben en son bu konuyla ilgili konu açmış ve herkesten tepki yemiştim Ve konuyu açtıktan en fazla 5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim şuan 13. haftadayız. Çok ağır grip geçirmiştim ve kolay kolay hasta olmam daha sonra gözlerimde farklılık hissettim sanki göz bebeklerim büyük gibi gelmişti ve göğsümün uçları kabarmıştı normalde kabarık değildir. Tüm bunları fark ettikten 1 hafta sonra 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilesindir