Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapın beni hiçbir belirtim olmamıştıAdetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu?
Göğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyimAdetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu?
Verdim bhcg 0.3 ciktiKan verin bence direkt. Herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bişey yok
Ben degilmisim bhcg 0.3 ciktiGöğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim
Test yaptim negatif, kan testi verdim 0.3. ama adeti 1 hafta geçiyor. Acaba polikistik over yuzunden miTest yapmadınız mı
Herkes her belirti yaşayacak diye bir eşy yok ki bazı kişilerde hiçbir belirti bile olmuyorAdetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu?
Yaptim negatif cikiyor kan testi vs. Gerçi daha 1 hafta oldu doktor en az 14 gunde belli olur kanda diyor da. Birde polikistik over var ondan da gec dollenme olabilir mi acabaTest yapın beni hiçbir belirtim olmamıştı
Bel ağrısı yumurtlamadan kaç gün sonra oldu acaba ,? Benden ilişkiden hemen ertesi günü kaşıkla batma sonraki gün bel ağrısı olduGöğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim
Sol kasıkta batma . Yumurtlama olduğu gün birliktelik oldu akşamına zaten ovulasyondaki lh düştü .Bel ağrısı yumurtlamadan kaç gün sonra oldu acaba ,? Benden ilişkiden hemen ertesi günü kaşıkla batma sonraki gün bel ağrısı oldu