• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi genel kontrol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzeyneps

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
151
141
103
32
Evet arkadaşlar 3 aydır gebelik düşünüyorum ve olmadı bende gebelik öncesi genel kontrol denen ve kimsenin gitmediği genel kontrol için yarın doktora gidiyorum ve buradan doktorum ne dedi ne testi yaptı ilgilenip ilgilenmediğini paylaşıcam yeni bilgiler edinip sizlerede bazı konularda açıklık getirirsem çok sevinirim bu süreçte stres ve duygularda çok önemli bu yüzden gebelik öncesi kontrol yapılmalı diye düşünüyorum:KK66:

Evet arkadaşlar 3 aydır gebelik düşünüyorum ve olmadı bende gebelik öncesi genel kontrol denen ve kimsenin gitmediği genel kontrol için yarın doktora gidiyorum ve buradan doktorum ne dedi ne testi yaptı ilgilenip ilgilenmediğini paylaşıcam yeni bilgiler edinip sizlerede bazı konularda açıklık getirirsem çok sevinirim bu süreçte stres ve duygularda çok önemli bu yüzden gebelik öncesi kontrol yapılmalı diye düşünüyorum:KK66:
BEN GITTIM KONTROLE HENUZ 6 AY OLMUSTU EVLENELI O YUZDEN 1. SENEYI BIR DOLDURUN DEDI FOLIK ASIT VERDI? DEGERLERE BAKTI SMEAR TESTI YAPTI VE BIR ENGEL GORUNMUYOR DEDI AMA BIZ 8 AYDIR EVLIYIZ VE HIC KORUNMADIK TIK YOK. ONUMUZDEKI MACLARA BAKACAGIZ ARTIK :)
SEN NE YAPTIN ? NASIL GECTI? BEN O CATALA OTURUP YARI CIPLAK VE ICIME O KAMERA VS GIRINCE COK KOTU HISSETTIM KENDIMI ALLAH DERT VERIP DERMAN ARATMASIN YANI. DUYGUSAL ANLAMDA KENDINI IYI HISSETMEK ICIN KESINLIKLE ESINLE GIT DERIM BEN ARKADASIMLA GITTIM BIRAZ GARIP HISSEDIYOR INSAN...

Bende genel muayene için istiyorum aslında olmuyo diye değilde daha yeni sayılırız çünkü eşim işi nedeniyle gidemiyor ama izin ayarlayıp kendiside genel bir kontrol için randevu alıcak Allahım kimseye aratmasın, Allahım olmayan herkese versin hep diyorum düşmanıma bile vermesin. Sunshine1969 Sunshine1969 Sseerraayy Sseerraayy

Evet arkadaşlar iyikide gitmişim genel kontrole hiç bi rahatsızlığım olmadığı halde iltiham varmış donaxyl diye bir ilaç verdi doktor bittiğinde kontrole gidicem ve smear testi yaptı 1 ay sonrada onun sonucunu alıcam inş sorun yoktur.
*ilaç mantar vajinal kaşıntı gibi şeylerdede kullanılıyormuş doktora başvurmayı unutmayın

bu süreci paylaşırsan çok sevinirim, ben de hormon testi yaptırmayı düşünüyorum randevu almıştım ama reglin 3. gününe denk gelemiyor, öyle olması gerekiyormus beklenenden 2 gün erken oldum. yarın 2. gün , randevu bulursam ben de gideceğim.

Back