Elenatal 1 , pembe kutu olan mı?Kadın doğum doktorum bana Elenatal verdi, onu kullanıyorum ben
Evet 1 olanElenatal 1 , pembe kutu olan mı?
Güvenilir mi ki? Baktım şimdi Instagram danBirgebeningunlugunden aldım ben
Sabah mı kullanıyorsunuz gece mi?Evet 1 olanEki Görüntüle 3323734
Aç mide bulantısı yapabilir, tok içsen yeter dedi doktor. Her gün 13:55'te alıyorum. Evet genelde ilaçları böyle antin kuntin küsuratlı saatlerde kullanırımSabah mı kullanıyorsunuz gece mi?
Çok teşekkür ederimAç mide bulantısı yapabilir, tok içsen yeter dedi doktor. Her gün 13:55'te alıyorum. Evet genelde ilaçları böyle antin kuntin küsuratlı saatlerde kullanırım
Evet bende öyle okudum kullanmadım o yüzden. Elenatal 1 alacağım ben de teşekkür ederimFolbiol 2. 3. gebeliklerde veriliyor genelde. Sakın kullanmayın çok yüksek doz. Ben de elenatal 1 kullandım. Hamilelik boyu 2’yi kullandım. Şimdi de 3’e geçtim.
Doktoruma gösterdim güzel demiştiGüvenilir mi ki? Baktım şimdi Instagram dan
500 mg önerilmiyor evetFolbiol 2. 3. gebeliklerde veriliyor genelde. Sakın kullanmayın çok yüksek doz. Ben de elenatal 1 kullandım. Hamilelik boyu 2’yi kullandım. Şimdi de 3’e geçtim.
Bende hamile kalmadan 9mce kullanmak istiyorum daha doğrusu tüp bebek yapacqgim ondan dolayı 1 almam gerekiyorEvet bende öyle okudum kullanmadım o yüzden. Elenatal 1 alacağım ben de teşekkür ederim
Bende hamile kalmadan 9mce kullanmak istiyorum daha doğrusu tüp bebek yapacqgim ondan dolayı 1 almam gerekiyorEvet bende öyle okudum kullanmadım o yüzden. Elenatal 1 alacağım ben de teşekkür ederim