- 25 Ocak 2021
- 91
- 98
- 34
- Konu Sahibi Lavantakokusuu
Merhaba kızlar, yeni yeni bebiş için denemelere başladık ve doktorum folik asit kullanmamı önerip Folbiol verdi. 2-3 gündür kullanıyorum mide bulantım oluyor. 5 mg fazla gelmiş olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da fazla geldi gibi. Doktora tekrar gidip değiştirmek en iyisi sanırımBen hamile kaldığımı öğrenince evde folbiol vardı hemen başladım, doktora gidincede söyledim ama çok fazla buna gerek yok deyip değiştirmişti
Nasıl alıyodunuz aç/tok..bide yan etkileri oldu mu?Ben hamile kaldığımı öğrenince evde folbiol vardı hemen başladım, doktora gidincede söyledim ama çok fazla buna gerek yok deyip değiştirmişti
5 mg günlük kullanıma çok fazla, hamileyken bile fazla. Ben hamilelik öncesi 2 ay folbiol kullandım ama haftada 1 tablet alıyordum ve folik asit içeren ıspanak, yeşil mercimek, baklagiller vb gıdaları çok tükettim hamileliğimde de doktorum premesis plus verdi içindeki folik asit miktarının yeterli olduğunu söylemişti. Gıda yönünden de çok dikkat ettim.Merhaba kızlar, yeni yeni bebiş için denemelere başladık ve doktorum folik asit kullanmamı önerip Folbiol verdi. 2-3 gündür kullanıyorum mide bulantım oluyor. 5 mg fazla gelmiş olabilir mi?
Bikaç gün kullandım sadece, sonra kestim dr çok fazla ve buna gerek yok dedi. Yan etki falan olmadı ama doktorunuza sorun, hamilelik özel bir durum bizim tavsiyemiz ile ilaç almak doğru olmazNasıl alıyodunuz aç/tok..bide yan etkileri oldu mu?
Folbiol çok yüksek. Folidoce tavsiye ederim. Yan etkilerini de azaltmak istersen gece uyumadan önce al.Merhaba kızlar, yeni yeni bebiş için denemelere başladık ve doktorum folik asit kullanmamı önerip Folbiol verdi. 2-3 gündür kullanıyorum mide bulantım oluyor. 5 mg fazla gelmiş olabilir mi?
Ben 1kutuyu bitirdim 2.kutuya geçmiştim.O zaman kullanmayım mı genellikle sebze ağırlıklı çok beslenirim canımFolbiol çok yüksek. Folidoce tavsiye ederim. Yan etkilerini de azaltmak istersen gece uyumadan önce al.
Canım mesela benim pıhtılaşma bozukluğum var.. O yüzden ben Folbiol kullanıyorum. Yan etkisi çok çünkü normal folik asitlerin 12 katı mide bulantısı baş dönmesi yapıyordu bende. O yüzden bende uyumadan önce içiyorum. Ama senin gebeliğin normal sıkıntısızsa tabii Folbiol sana fazla olur. Folidoce kullanıyordum ben pıhtılaşmayı öğrenmeden önce memnundum. Ama benim yüksek kullanmam lazım mışBen 1kutuyu bitirdim 2.kutuya geçmiştim.O zaman kullanmayım mı genellikle sebze ağırlıklı çok beslenirim canım
Teşekkür ederim canım ya ilk defa duydum ben de dikkat edeyim çok sağolCanım mesela benim pıhtılaşma bozukluğum var.. O yüzden ben Folbiol kullanıyorum. Yan etkisi çok çünkü normal folik asitlerin 12 katı mide bulantısı baş dönmesi yapıyordu bende. O yüzden bende uyumadan önce içiyorum. Ama senin gebeliğin normal sıkıntısızsa tabii Folbiol sana fazla olur. Folidoce kullanıyordum ben pıhtılaşmayı öğrenmeden önce memnundum. Ama benim yüksek kullanmam lazım mış
Rica ederimTeşekkür ederim canım ya ilk defa duydum ben de dikkat edeyim çok sağol