• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik öncesi fazla kilolardan nasıl kurtuluruz?

DeepSoul

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
3
0
16
merhaba 2 ay sonra gebelik düşünüyorum, 3 kilo kadar fazlam var ve sağlıklı bir şekilde bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. özellikle bel bölgemde yağlanma var. bu konuda fikirlerinizi alabilr miyim?

merhaba 2 ay sonra gebelik düşünüyorum, 3 kilo kadar fazlam var ve sağlıklı bir şekilde bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum. özellikle bel bölgemde yağlanma var. bu konuda fikirlerinizi alabilr miyim?

MRB canim aslinda cok fazlada kafaya takacak kadar kilon yokmus.ama mesala ben kendimden örnek vereyim benim de senin gibi bel bölgemde hafif yaglanma var ,yürüyüs yapipta en önemliside beyaz ekmegi ve hamur islerinden uzak dudugum zaman bir ay gibi bir sürede yaglarimdan kurtuluyorum......

cevap için teşekkürler, aslında abartılacak kadar fazla kilom yok ama,ama hamilelikte alacağım kiloları düşünüyorum da, olabildiğince zayıf başlamam lazım, tekrar teşekkürler canım
MRB canim aslinda cok fazlada kafaya takacak kadar kilon yokmus.ama mesala ben kendimden örnek vereyim benim de senin gibi bel bölgemde hafif yaglanma var ,yürüyüs yapipta en önemliside beyaz ekmegi ve hamur islerinden uzak dudugum zaman bir ay gibi bir sürede yaglarimdan kurtuluyorum......

cevap için teşekkürler, aslında abartılacak kadar fazla kilom yok ama,ama hamilelikte alacağım kiloları düşünüyorum da, olabildiğince zayıf başlamam lazım, tekrar teşekkürler canım

zayifla istersen :16:zayiflayamazsanda hicte kafana takma birkac tanidigim var okadar kiloluydular ki nasil hamile kaldiklarina inanamamistim.bebeklerinide saglikli bir sekilde kucagina aldilar....:53:zaten hamilelikte alinan kilolarin yarisi dogumda yarisi ise emzirmekle veriliyor....:31:

ne kadar doğru veya değil bilemem ama rx1 içerek zayıfladım hemde çok güzel kilo verdim ama bu hapta kilo vermek için bol hareket gerekli sanırım çok su içittiriyo hap zaten bende içiyorum ama terle kilo veriyosun hareket olmadığı için olmadı 12adet kullandım 6kg vermiştim kutuda 30 adet var yarısına gelmeden istediğim hale gelmiştim ama tekrar aldım şuanda 1,59 65kg bundanda çok rahatsız oluyorum hamile kalmak istiyorum kilodanda çok korkuyorum tamam diyorum yemicem çalıştığım için akşam bi acıkıyorum yemeden yapamıyorum ekmek yemeyen akşamları yemeyen aburcubura düşkün olmayan biriydim evlendım herşey değişti vücudum fiziğim :( daha dikkatli olamıyorum :S önerilerinizi bekliyorum 3 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz :)

Son düzenleme:
Back