Gebeliğe Hazırlık Gebelik oncesi diyetisyene giden var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Arkadaslar yapılan test ve kan sonuclarina gore diyetisyene gitsem gebelik oncesi bir diyet programı hazirlar mi? Degerlerime gore daha dikkat ederek neler yemeliyim? Giden var mi yardimci olabilecek?

Merhaba arkadaşım. Ben yeni başladım diyetisyene 15 gün oldu. Gittiğin zaman hamilelik düşündüğünü belirt muhakkak ve eğer şeker sıkıntın varsa buna göre diyet listeni ayarlıyorlar. Ben 2 ay olacak ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan çok çok nadir bi lokma yersem yerim çok açsam eğer.. Kiloyla hamile kalmak sıkıntı bilindiği gibi.. Yürüyüş de istiyorlar diyetin yanında.. ilk önce günlük 8000 adımla başladım şimdi 9000 adım atıyorum. Verdiği listeye de uymaya çalışıyorum elimden geldiği kadar. Öğlenleri beyaz et öneriyorlar akşamları da sebze yemeği.. Yanında salata , yoğurt vs oluyor tabi.. Kilonuz kaç şuan ?

Devlette mi gittiniz ozele mi? Ben kilo vermekten cok saglikli ve hamileliği kolaylaştırıcı beslenmek istiyorum, bu nedenle değerlerime gore liste devlette yapılıyorsa hemen gidecegim. Ozel diyetisyen asiri pahali

Devlette mi gittiniz ozele mi? Ben kilo vermekten cok saglikli ve hamileliği kolaylaştırıcı beslenmek istiyorum, bu nedenle değerlerime gore liste devlette yapılıyorsa hemen gidecegim. Ozel diyetisyen asiri pahali
Özele gittim.. Dediğiniz gibi epey pahalı. Ben öncesinde iltihap tedavisi sonrasında da tüp bebek için tedavi gördüm çok kilo aldım ilaçlar vs. o yüzden diyetisyene başladım. Devlet hastanelerinde de diyetisyenler var. Çalışmıyorsanız yani zamanınız müsaitse devlet hastanesine gitmek en mantıklısı. Çalışınca sürekli izin almak zor oluyor o yüzden özele gidiyorum.

Anladim cok teşekkür ederim yarin kontrolum var sonuclarimi gosterecegim o zaman sorarim bakalım unv hastanesinde diyetisyen var mi yada bu konuda destek almali miyim. İnşallah guzel haberi alirsiniz sizde gebe kalirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…