• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEBELİK OLUŞURKEN ....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emcos

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
126
53
13
31
evettttt kızlar önemli bi yere değineceğim. Çatlama gününüz Bebek tuttu diyelim, o 3 günlük süre içinde döllenme oluşurken vücüdunuzda neler hissedersiniz ? Sperm yola çıktı gidiyor, ya belirtileri ? :)

Bende çok merak etmişimdir ama bununla ilgili hiç bilgi yada belirti Yok galiba. Keşke ultrason aleti gibi birşey olsa evimizde olsa karnımızdan bakıp her anını görebilsek ne güzel olur dimi :) ben makinenin başından ayrılmam galiba :)

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Benim 5-6 aydır o şekilde ağrılarım oluyor ama gebe kalmadım normal regl oldum. Kesin hamilelik belirtisidir demek doğru değil bence. Birçok kadının öyle bıçak saplantısı gibi ağrıları oluyor adet veya yumurtlama günlerinde.

Kesin gebelik belirtisi diyemem. Ama ben vucudumu cok dinleyen bir insanim :))) hissetmstm diyen'leri anlamaz ve gulerdim ama bnde hissettm inann o ay hamile kaldgmi cnku 2 gun boyunca kasigmin sol tatafnda sanki bi yere sıkışmış bir kelebek kanat cirpiyordu pit pit pit pit diye atiyordu bsey. Birde inanlmaz kramp griyordu bacaklarima aniden. Sadece bu degisiklikleri yasamstm ogrendgm ay.

Fakat akintiydi yok gogus sisligiyldi vs bunlari korunmayi braktgm an yasamaya basladm psikolojik bir cogu :))

Yumurtlama günümdü ilişki oldu ilişkiden 2 gün sonra belimde ve kasıklarmda ağrı oldu en önemli belirtim ise hiç ağrımayan Sol bacağım damar çekiliyormuş gibi ağrıdı.Burda bi bayan ilişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri diye bi konu açmıştı baktım herkez hemen belirti olmaz falan yazmış.Konuyu açan kişi Sol bacağımda ve belimde ağrı var yazmıştı takip ettim ve baktım 11 gün sonra kadın hamile ☺ dedim neden olmasın aynı belirti bendede var adete 5 gün varken test yaptım ve çok şükür mucizem 1.5 sene sonra gelmişti.Rabbim en kisa zamanda bu mutluluğu Size ve cümle isteyenlere yaşatsın inşallah ilişkiden hemen sonra hamilelik belirtisi olmaz diyenlere aldırmayın.Çünkü gerçekten oluyor

Yumurtlama günümdü ilişki oldu ilişkiden 2 gün sonra belimde ve kasıklarmda ağrı oldu en önemli belirtim ise hiç ağrımayan Sol bacağım damar çekiliyormuş gibi ağrıdı.Burda bi bayan ilişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri diye bi konu açmıştı baktım herkez hemen belirti olmaz falan yazmış.Konuyu açan kişi Sol bacağımda ve belimde ağrı var yazmıştı takip ettim ve baktım 11 gün sonra kadın hamile ☺ dedim neden olmasın aynı belirti bendede var adete 5 gün varken test yaptım ve çok şükür mucizem 1.5 sene sonra gelmişti.Rabbim en kisa zamanda bu mutluluğu Size ve cümle isteyenlere yaşatsın inşallah ilişkiden hemen sonra hamilelik belirtisi olmaz diyenlere aldırmayın.Çünkü gerçekten oluyor
O sayfayi biliyorum oradan arkds bile edindim normal sohbet ediyoruz hatta.
Hemeb sonra belirti olmaz diyenlerden biride benim bilmiyorum bana olmaz gibi geliyo ama yasayan bilir tabi belki o belirtileri biz yaratiyoruz psikolojikmen belkide gercektrn var yasamadsn ogrenilmiyor
Hayirli olsun simdiden bebisnz Allah kurtarsin diyeyim
Ben bi soru sormak istiyorum sizeadetime 6 gun vat suands ve gogudlerime dokunamicsgm seklde agriyo ayrics sol kasik ve bacsk adetsancisi gibi agriyo sizde bunlar olmusmydu

Benim de sag tarafima ara ara sanci giriyor. Kasiklarim cok agriyor goguslerim hassaslasti ve agzimda inanilmaz kotu bi tatla uyaniyorum 2 sabahtir. Tiryakisi oldugum sigaradan bile tiksindim. sat 16 ocak. Daha erken belki psikolojiktir bunlar ama bilmiyorum sanki icimde birseyler oluyor gibi hissediyorum.

Benim de sag tarafima ara ara sanci giriyor. Kasiklarim cok agriyor goguslerim hassaslasti ve agzimda inanilmaz kotu bi tatla uyaniyorum 2 sabahtir. Tiryakisi oldugum sigaradan bile tiksindim. sat 16 ocak. Daha erken belki psikolojiktir bunlar ama bilmiyorum sanki icimde birseyler oluyor gibi hissediyorum.
Bnm 10 ocak ama 10 gndur yazdklarni yasiyorum bakalm kismet

Arkdslar dn gecegoguslerimde asiri bi sisme ve agri oldu agriyi hala hisediyprm saga sola yatamadim ilk defa bu kdr cok agriyo gogsum adet belirtisinee bunlari yasayan varmi adete 6 gun vr

Bnm 10 ocak ama 10 gndur yazdklarni yasiyorum bakalm kismet

Kendimi cok dinliyorum ben ondan oluyor boyle sanirim. Ilk denememiz ya bi heyecan yaptim. :KK48: bel agrisi kasik agrisi var. goguslerimin damarlari cikmis resmen. Bacagim sanki cekiliyor gibi agriyor. Psikolojikse de vucuduma cok kizarim ayip yani bu kadari :KK70::KK70::KK70:

Kendimi cok dinliyorum ben ondan oluyor boyle sanirim. Ilk denememiz ya bi heyecan yaptim. :KK48: bel agrisi kasik agrisi var. goguslerimin damarlari cikmis resmen. Bacagim sanki cekiliyor gibi agriyor. Psikolojikse de vucuduma cok kizarim ayip yani bu kadari :KK70::KK70::KK70:
Olablr cnm psikolojik tir degildir hersey olablr is ki bizi uzmesin bu belirtiler

evettttt kızlar önemli bi yere değineceğim. Çatlama gününüz Bebek tuttu diyelim, o 3 günlük süre içinde döllenme oluşurken vücüdunuzda neler hissedersiniz ? Sperm yola çıktı gidiyor, ya belirtileri ? :)
:KK70: kusura bakmayin gulesim.geldi. bakalim neler olmus bu yolculukta gorelim

Bence de cok ayip :D siz cok yasayin gulumsedim :D

Bence de cok ayip :KK70: siz cok yasayin gulumsedim :KK70:

Ama gercekten kandiriyor. Hele ki bu surekli idrarimi yapmak istemem. Sanki mesanem catlayacak gibi oluyor. Bi kosuyorum bakiyorum sadece 2 damla. Mesanem de benimle oyun oynuyor :KK71::KK71::21: dun yolda esimi zorla durdurdum dedim durmazsan araba batar o derece doluyum bi gittim ki tuvalete bi iki damlacik geldi. :oha: Diyemedim de kocisime daha sonra :KK54::KK70::KK70:

Ama gercekten kandiriyor. Hele ki bu surekli idrarimi yapmak istemem. Sanki mesanem catlayacak gibi oluyor. Bi kosuyorum bakiyorum sadece 2 damla. Mesanem de benimle oyun oynuyor :KK71::KK71::21: dun yolda esimi zorla durdurdum dedim durmazsan araba batar o derece doluyum bi gittim ki tuvalete bi iki damlacik geldi. :oha: Diyemedim de kocisime daha sonra :KK54::KK70::KK70:
:)) yanma filan yok dimi enfeksiyon filan üsuttugunde de gelir sık..
Onlarin suç yok biz kandiriyoruz :D

:)) yanma filan yok dimi enfeksiyon filan üsuttugunde de gelir sık..
Onlarin suç yok biz kandiriyoruz :KK70:

Yok enfeksiyon degildir. Yanma aci yok sadece sanki saatlerdir tutuyorum gibi oluyor oysa saatte bir lavabodayim. Lavaboya tasinicam artik :halay::halay:

• Beğen
Reactions: H M
Yok enfeksiyon degildir. Yanma aci yok sadece sanki saatlerdir tutuyorum gibi oluyor oysa saatte bir lavabodayim. Lavaboya tasinicam artik :halay::halay:
Gecrn ay baya bi psikolojik belirti yasamistim ben heveslendikce biseyler oluyordu midem bile bulanmisti 1 gun gecikmeyle adet olnca anladim ki cok isteynce vucudun normal drumlarini hamileligr yoruyorux oyuzden olan belirtileri adeti bekler gibi beklyelim suan oyle ypmya calisiyorum adetmz gecikince bakariz duruma

Back