gebelik oluşur mu ?

yok yanlış anlamıyorum doğruyu söylüyorsunuz. doğru söze laf edemem. peki hapı kullandıktan sonra göğüslerinizde ve ucunda acıma şişkinlik oldu mu ? ben kullanalı 12 gün oldu kullandıktan 4 gün sonra göğüslerimde acı olmaya başladı hala devam ediyor
ayrıca hamile kalmış olsaydın o kadar çabuk belirti yaşamazdın canım boşuna endişe ediyorsun. ama illa rahat etmek istiyorsan şüpheli ilişki sonrası 15 gün gibi bir süre geçtiyse bir erken gebelik testi yap için daha rahat eder

evet olmuştu. zaten kullandığın hap yüksek derece hormon içeren bir ilaç bu etkileri hissetmen çok normal. ayrıca kanamam oldu demişsin. illa kanama olmayacak diye birşey yok bu tip haplar ara kanama yapabilir bende yapmıştı. ve hamile filanda kalmadım.
kanama adet kanaması değilde daha çok yumurtlama kanaması gibiydi. peçeteye silince geliyordu. normal döngüm içinde de hep 17-18 i gibi yumurtlama akıntısı lekelenmesi başlar 20 sine kadar devam ederdi. aynı öyle oldu.

ayrıca hamile kalmış olsaydın o kadar çabuk belirti yaşamazdın canım boşuna endişe ediyorsun. ama illa rahat etmek istiyorsan şüpheli ilişki sonrası 15 gün gibi bir süre geçtiyse bir erken gebelik testi yap için daha rahat eder
ya özel hastanede yaptırmak istiyorum ama danışmandan isteyerek yaptırmak istiyorum pozitiflik durumunda aileye aile hekimliğine haber gitmesinden korkuyorum

Ya şaka mısınız gerçekten?? Her gün aynı konular. Akıl var mantık var biraz araştırın kendinizi inceleyin ne nasıl olur diye?

arkadaşlar merhaba. birşey danışmak istiyorum size. benim 4 eylülde adetim başladı 8 veya 9 eylül gibi bitti. 10 eylül’de önce sürtünmeli sonra bir iki kez vajina içine penis ucu girdi daha sonra biraz sürtünmeden sonra anal olarak devam edildi ancak ne dışarı ne içeri hiç bir şekilde boşalma olmadı. ilişkiden 7-9 saat sonra ertes72 içtim. ilacı içtikten 4 gün sonra göğüs ve ucunun acısı başladı hala devam etmekte. 16-17-18-19 eylül de yumurtlama akıntısı gibi akıntım olup içinde kan ve kahverengi lekeler vardı. 30-31 günlük döngülerim var. ilişki adetin 7. günü oldu. bu durumda gebelik ihtimalim varmıdır ?
Boşalma olmadiysa hamilelik de olmaz. Diger konu da anal sonrasi sevgilinizin ne denli temizligine onem verdiyi vilinmez somra vajinal yakinlaşmayla enfeksiyona kapi açiyorsunuz. Bu tur sagliksiz cinsel ilişkiye devam ederseniz ilerde gaz, kaka kaçirma bekler sizi. Tabi konu bu değil. Hamile olmaniz imkansiza yakin

Boşalma olmadiysa hamilelik de olmaz. Diger konu da anal sonrasi sevgilinizin ne denli temizligine onem verdiyi vilinmez somra vajinal yakinlaşmayla enfeksiyona kapi açiyorsunuz. Bu tur sagliksiz cinsel ilişkiye devam ederseniz ilerde gaz, kaka kaçirma bekler sizi. Tabi konu bu değil. Hamile olmaniz imkansiza yakin
inşallah imkansızdır çünkü göğüslerim acıyor damarlar belirgin. ilaçtan mı bilemiyorum

arkadaşlar merhaba. birşey danışmak istiyorum size. benim 4 eylülde adetim başladı 8 veya 9 eylül gibi bitti. 10 eylül’de önce sürtünmeli sonra bir iki kez vajina içine penis ucu girdi daha sonra biraz sürtünmeden sonra anal olarak devam edildi ancak ne dışarı ne içeri hiç bir şekilde boşalma olmadı. ilişkiden 7-9 saat sonra ertes72 içtim. ilacı içtikten 4 gün sonra göğüs ve ucunun acısı başladı hala devam etmekte. 16-17-18-19 eylül de yumurtlama akıntısı gibi akıntım olup içinde kan ve kahverengi lekeler vardı. 30-31 günlük döngülerim var. ilişki adetin 7. günü oldu. bu durumda gebelik ihtimalim varmıdır ?
Şu ilişkiyle gebe kalırsan ayakta alkışlarım arkadasım😅 millet aylarca ugrasıyor zor kalıyor. Hamile kalmak o kadar kolay değil. Sürtünmeyle falan olacak hiç iş değil. Bence değilsindir. Stres yapma

Şu ilişkiyle gebe kalırsan ayakta alkışlarım arkadasım😅 millet aylarca ugrasıyor zor kalıyor. Hamile kalmak o kadar kolay değil. Sürtünmeyle falan olacak hiç iş değil. Bence değilsindir. Stres yapma
yıllarca tedavi gördüm hamile kalamadım bazen eşimle dalga geçiyoruz artık zamanında korunmak için verdiğimiz paralara. bilmediğin zaman insan hemen hamile kalınabileceğini sanıyor ve işin ilginci kalanda oluyor. ama bu arkadaşımızın ki büyük mucize olur bence de

X