• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik oluşmuş mudur ?

sekerportakalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
120
Puanlar
33
gebelik tedavisi sürecindeydim temmuzda 4. ayımdı 15 temmuzda adet oldum ama herhangi bir gebelik oluşmadı 10 ağustosta adet oldum. adetin 3.günü doktora gittiğimde 2 adet sağlı sollu 20mm civarlarında çatlamak üzere olan yumurta mevcuttu.doktor bu durumda klomen veremem kiste dönüşmesin dedi sadece birliktelik önerdi ve 21 ağustosta kontrole gel dedi. Normalde 5 gün süren adet bu ay 4 gün sürdü ve biz 5. gün ve 6. günlerde birlikte olduk. bu dediğim günlerde aşırı akıntım oldu yumurta beyazı kıvamında.Şu an hamile olsam ilk ne zaman anlayabilrim ? Yumurtlamış olabilrmiyim ? hamile değilsem eğer yeniden yumurta oluşurmu ve başka gebelik ihtimalim olurmu bu ay için? gün aşırı birlikteliğe devam etmelimiyim? lütfen yardımcı olurmusunuz bilenler.

Canim bende yumurta takibi yaptirdim ve yumurtam 19 mm idi. Doktorum bugun yarin catlar demisti ve benim yumurtlama donemini takiben gunler boyunca hep sol kasigimda agri vardi ara ara da adet sancisi gibi sancilarim olup geciyordu. Adetime 5 gun kala idrar testi yaptim ve silik de olsa pozitifi gordum inşallah sende hamile kalmissindir

Canim bende yumurta takibi yaptirdim ve yumurtam 19 mm idi. Doktorum bugun yarin catlar demisti ve benim yumurtlama donemini takiben gunler boyunca hep sol kasigimda agri vardi ara ara da adet sancisi gibi sancilarim olup geciyordu. Adetime 5 gun kala idrar testi yaptim ve silik de olsa pozitifi gordum inşallah sende hamile kalmissindir
benm adetken çatladı sanırım 5.gün ilişki oldu daha bugün 4. gün ilişkiden sonra ne zaman tahlil yapayım? kaç gün sonra anlayabilrim ilişkiden.

döllenme olduktan 8 gün sonra kana geçer...idrara biraz daha geç geçer..adetine 1 hafta kalafalan belli olur

Back