- 9 Mart 2018
- 56
- 14
- 88
- 33
- Konu Sahibi pelintosun21
-
Hayır yok. Strestendir o belirtilerArkadaşlar adetim bittikten sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kızlığımdan kan geldi o an bıraktık devam etmedik içime ya da üstüme boşalma olmadı ama korkuyorum sık idrara çıkıyorum bir de karnıma bazen sancılar giriyor böbreğimin o tarafına doğru gene kalma şansım var mı ?
Biraz sert git gel yaptı ucu girdi gibi oldu çok az kan geldi o an bıraktık zatenSürtünme ile ilişkiye girerken kızlık zarından nasıl kan geldi ben oraya takıldım??
Yani girdi içine? Boşalmadıysa bir sorun yoktur.Biraz sert git gel yaptı ucu girdi gibi oldu çok az kan geldi o an bıraktık zaten
Aslında tam değil sadece ucu girdi ben hemen çekildim . Yok asla boşalmadı . Çok teşekkür ederim cevap yazıp ilgilendiğiniz içinYani girdi içine? Boşalmadıysa bir sorun yoktur.
Birkaç gündür ciddi anlamda uyku uyuyamaz oldum bu şekilde olacağını bilseydim asla yapmazdım sizde beni anlayın çok korktum çok fazla meşgul ettiysem de kusura bakmayınHem profile yazmissin hem konu acmissin. Ikna olman için ne lazim baska? Hamile degilsin. Bu sekilde hamile kalmak mümkün degil.
Sizin kızlık zarınıza hayran kaldım girişi kapatmış herhaldeAslında tam değil sadece ucu girdi ben hemen çekildim . Yok asla boşalmadı . Çok teşekkür ederim cevap yazıp ilgilendiğiniz için
Yok. Zevk suyunda olması için de yakın bir zamanda boşalmış olması lazım partnerinizin diye biliyorum.Arkadaşlar adetim bittikten sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kızlığımdan kan geldi o an bıraktık devam etmedik içime ya da üstüme boşalma olmadı ama korkuyorum sık idrara çıkıyorum bir de karnıma bazen sancılar giriyor böbreğimin o tarafına doğru gene kalma şansım var mı ?
Ben hamile kalmak icin uğraşırken bu başlık karşıma çıktı merak etme bu şekilde hamile kalmazsın olası bir durumda bu kadar korkuyorsan ertesi gün hapı var onu alsaydın siz anın rehavetine kapılarak sürtünme değilde baya işinizi sakata bağlamissiniz... size tavsiyem bu kadar korkuyorsanız sürtünmeyin!!!!!Arkadaşlar adetim bittikten sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kızlığımdan kan geldi o an bıraktık devam etmedik içime ya da üstüme boşalma olmadı ama korkuyorum sık idrara çıkıyorum bir de karnıma bazen sancılar giriyor böbreğimin o tarafına doğru gene kalma şansım var mı ?
İnanki olay böyle oldu o şekilde anlattım bende bilmiyorum ki neyin ne olduğunu ucu girdi baktım peçeteye kan vardı bende böyle düşündümSizin kızlık zarınıza hayran kaldım girişi kapatmış herhaldeilgilenilmeyecek gibi mi sürtünerek bekaretini kaybetmişsin
Bir daha asla zaten erkek arkadaşımda benim o Halime çok ağladı zaten çok anlık oldu bir daha da asla rabbim en kısa zamanda kucağınıza bebek almayı nasip etsin .Ben hamile kalmak icin uğraşırken bu başlık karşıma çıktı merak etme bu şekilde hamile kalmazsın olası bir durumda bu kadar korkuyorsan ertesi gün hapı var onu alsaydın siz anın rehavetine kapılarak sürtünme değilde baya işinizi sakata bağlamissiniz... size tavsiyem bu kadar korkuyorsanız sürtünmeyin!!!!!
Yaşınız kaç?Bir daha asla zaten erkek arkadaşımda benim o Halime çok ağladı zaten çok anlık oldu bir daha da asla rabbim en kısa zamanda kucağınıza bebek almayı nasip etsin .
Yaşın ve meslegin dogruysa nasil hamile kalindigini bilirsin. Kendini strese sokma. Gebelik falan yok.Birkaç gündür ciddi anlamda uyku uyuyamaz oldum bu şekilde olacağını bilseydim asla yapmazdım sizde beni anlayın çok korktum çok fazla meşgul ettiysem de kusura bakmayın
Boşalmadan hamile kalamazsın korkma ama ben senin yerinde olsam sürtünücem derken saçma bir şekilde yani kendi isteğim olmadan bekaretimi kaybetsem üzülürdüm buna. Kendi isteğinle olsa neyse deİnanki olay böyle oldu o şekilde anlattım bende bilmiyorum ki neyin ne olduğunu ucu girdi baktım peçeteye kan vardı bende böyle düşündüm
27Yaşınız kaç?
Aklı başında insansınız aslında ama anlattıkların biraz komik geliyor.
merhaba aynı durumdayım hamilelik durumu olmadı değil miBirkaç gündür ciddi anlamda uyku uyuyamaz oldum bu şekilde olacağını bilseydim asla yapmazdım sizde beni anlayın çok korktum çok fazla meşgul ettiysem de kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?