Gebelik olmasından korkuyorum yardım edin lütfen

pelintosun21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
56
14
88
33
Arkadaşlar adetim bittikten sonra sürtünme yoluyla ilişkiye girerken kızlığımdan kan geldi o an bıraktık devam etmedik içime ya da üstüme boşalma olmadı ama korkuyorum sık idrara çıkıyorum bir de karnıma bazen sancılar giriyor böbreğimin o tarafına doğru gene kalma şansım var mı ?

Hayır yok. Strestendir o belirtiler

Hem profile yazmissin hem konu acmissin. Ikna olman için ne lazim baska? Hamile degilsin. Bu sekilde hamile kalmak mümkün degil.

Hem profile yazmissin hem konu acmissin. Ikna olman için ne lazim baska? Hamile degilsin. Bu sekilde hamile kalmak mümkün degil.
Birkaç gündür ciddi anlamda uyku uyuyamaz oldum bu şekilde olacağını bilseydim asla yapmazdım sizde beni anlayın çok korktum çok fazla meşgul ettiysem de kusura bakmayın

Aslında tam değil sadece ucu girdi ben hemen çekildim . Yok asla boşalmadı . Çok teşekkür ederim cevap yazıp ilgilendiğiniz için
Sizin kızlık zarınıza hayran kaldım girişi kapatmış herhalde ilgilenilmeyecek gibi mi sürtünerek bekaretini kaybetmişsin

Yok. Zevk suyunda olması için de yakın bir zamanda boşalmış olması lazım partnerinizin diye biliyorum.

Ben hamile kalmak icin uğraşırken bu başlık karşıma çıktı merak etme bu şekilde hamile kalmazsın olası bir durumda bu kadar korkuyorsan ertesi gün hapı var onu alsaydın siz anın rehavetine kapılarak sürtünme değilde baya işinizi sakata bağlamissiniz... size tavsiyem bu kadar korkuyorsanız sürtünmeyin!!!!!

Sizin kızlık zarınıza hayran kaldım girişi kapatmış herhalde ilgilenilmeyecek gibi mi sürtünerek bekaretini kaybetmişsin
İnanki olay böyle oldu o şekilde anlattım bende bilmiyorum ki neyin ne olduğunu ucu girdi baktım peçeteye kan vardı bende böyle düşündüm

Bir daha asla zaten erkek arkadaşımda benim o Halime çok ağladı zaten çok anlık oldu bir daha da asla rabbim en kısa zamanda kucağınıza bebek almayı nasip etsin .

Birkaç gündür ciddi anlamda uyku uyuyamaz oldum bu şekilde olacağını bilseydim asla yapmazdım sizde beni anlayın çok korktum çok fazla meşgul ettiysem de kusura bakmayın
Yaşın ve meslegin dogruysa nasil hamile kalindigini bilirsin. Kendini strese sokma. Gebelik falan yok.
Bundan sonra iliskiye girmeye baslayacaksaniz dogru düzgün korunun. Kondom kullansin partnerin. Yirtmadan taksin, iş bitince yirtik olup olmadigini kontrol etsin.

İnanki olay böyle oldu o şekilde anlattım bende bilmiyorum ki neyin ne olduğunu ucu girdi baktım peçeteye kan vardı bende böyle düşündüm
Boşalmadan hamile kalamazsın korkma ama ben senin yerinde olsam sürtünücem derken saçma bir şekilde yani kendi isteğim olmadan bekaretimi kaybetsem üzülürdüm buna. Kendi isteğinle olsa neyse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…