- 28 Kasım 2019
- 242
- 91
- 98
- 37
- Konu Sahibi Beyazgulbeyaz
-
Cnm söylediğim belirtiler adet gecikince çıkıyor ortaya gebelikte he eğer yumurtlamanız adet biter bitmez olduysa erkenden döllenme olduysa belki belirti olabilir zaten yarın batmış yarın test yaparsan öğrenebilirsin çok şüphede kaldıysanDostlar ben 36 yasindayim 1 cocugum var ve 2. Istoyoruz 5 yil icinde 1 dis ve bir kac tane kimyasal gebeliklerim oldu. Allah nasip ederse bu ay doktora gidip tekrar femera ile deneyecegiz. Ama bu ay soyle bir durumla karsi karsiyayim.
Gecen ay adetim 3 gun surdu. Normalde 5 gun olur. Bu ayda ovulasyondan 3 gun once birliktelik oldu. Yaklasik 1 hafta sonra gogus agrilarim basladi, gogus ucumda kahverengilesme ve kabarciklar, hafif bas donmeleri arada hafif bulantilar, normalde yarın bat ama bugun inanilmaz bir karin kasik agrim var. Muhtemelen adet olucam ama icimde bi his var umudumu ayakta tutuyor. Benzer seyler yasayip gebelik yasayan varmi bana umut verecek olan
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahGuncel
Sizin bat ne zamanAllah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahbende beklemedeyim rüya görmüştüm sizin gibi insallah olumlu sonuç alırsınız
5 gün var beklemek çok zorSizin bat ne zaman
Sizde olan belirtiler şuan bende de var ekstra olarak baş ağrısı eklendi halsizlik üstümden gitmiyor inşallah hamileyizdirSizin bat ne zaman
5 gun kala dayanamayip test yapmistim negatif cikacagini bile bile, dayanamdim napim. Bakalim yarin sabah beni neler bekliyor5 gün var beklemek çok zor
Halsizlik ve bas agrisi bende yasiyorum ama benim basim zaten hep agridigindan dolayi belirtiler arasina yazmadim. Suan size yazaken bile goguslerimde igne batmalari ve kasıklarimda agrılar var . Sanirim bu gece sabah olmayacakSizde olan belirtiler şuan bende de var ekstra olarak baş ağrısı eklendi halsizlik üstümden gitmiyor inşallah hamileyizdir
Iyi düşünelim iyi şeyler olsun5 gun kala dayanamayip test yapmistim negatif cikacagini bile bile, dayanamdim napim. Bakalim yarin sabah beni neler bekliyor
Inşallah adet olmazsınızHalsizlik ve bas agrisi bende yasiyorum ama benim basim zaten hep agridigindan dolayi belirtiler arasina yazmadim. Suan size yazaken bile goguslerimde igne batmalari ve kasıklarimda agrılar var . Sanirim bu gece sabah olmayacak
Yarın beklenen adet tarihimin ilk gunu.Inşallah adet olmazsınızyarın güzel haberler alırız adet günüyüz geçiyor muydu
Normalde düzensizlik var mıydı adet gününüz gecikiyor muydu yazacaktimYarın beklenen adet tarihimin ilk gunu.
Hayir duzenlidir en fazla 1 gun once yada sonra gelir. Az once peceteye kahverengi bulasti, benin umutlar burda limani terk ediyor. Hayirlisi olsunNormalde düzensizlik var mıydı adet gününüz gecikiyor muydu yazacaktim
Allah hayırlı bir zamanda nasip etsinHayir duzenlidir en fazla 1 gun once yada sonra gelir. Az once peceteye kahverengi bulasti, benin umutlar burda limani terk ediyor. Hayirlisi olsun
merhaba bende bundan önce bir düşük yaşadım ağustos ayında çok adet olmadım bu ay yumurtalamadan 3-4 gün önce inanılmaz bir bel ağrım oldu hala daha ara ara ağrıyor yumurtlamama 4 gün var, hafiften bir baş ağrısı ve uykuya doyamama söz konusu. arada bir de kasıklarımda ağırlık hissediyorum sizce hamilelik olabilir miAllah hayırlı bir zamanda nasip etsinAllah Geciktiriyorsa guzellestiriyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?