Bu arada reglimi üstüne görme mi bilmiyorum ama o durum olana kadar bi kaç kere kokusuz beyaz akıntı olduMerhaba ben 40 yaşındayım.2 yıllık beraberliğimiz de ilk defa çocuk isteyerek 1 ay boyunca korunmasız ilişki yaşadık.28 günde bir düzenli olarak adet olan biriyim hiç şaşmaz sadece yılda bir kere gecikir.ayın 3 ünde adet olmam gerekirken ayın 29 unda ilk koyu pembe akıntı gördüm.aynı gün içinde sadece tuvalette peçeteye geliyodu silinirken.ama koyu kırmızıya dönmeye başladı.30unda yarım ped kadar baya koyu kırmızı bi kanama geldi gün boyu.31 inde yine peçeteye silinirken bazen açık kırmızı bazen açık pembe şeklinde.şimdi ise lekenme şeklinde pembe tonlarda geliyo.hiç kasık karın ağrısı yaşamadım olurken.ilk iki gün sadece belimin ortasında bir ağrı şimdi ise sadece belimin biraz yukarsında bi ağrım var.adetimin yarın başlaması gerekiyo normalde.şuan sadece sırt ağrısı var.bundan 10 gün önce ise sağ yumurtalığımda adet sancısı gibi kısa süre sancı 1 hafta önce sağ yumurtalığıma bıçak batması gibi bişey oldu.göğüslerim acayip şişti ağrıda vardı ama şuan sadece sırt ve bel
Koyulasmis olması biraz ihtimali düşürüyor sanki ama adet olanda varmış gebeyken. ben umitlenmekten adeti bile kabul etmedim geçen ay uzun zamandir ilkkez döngü ağrısız başladı bu yüzden. O nedenle şupheleniyorsaniz test yapın çıkar zaten inşallah gönlünüze göre olurMerhaba ben 40 yaşındayım.2 yıllık beraberliğimiz de ilk defa çocuk isteyerek 1 ay boyunca korunmasız ilişki yaşadık.28 günde bir düzenli olarak adet olan biriyim hiç şaşmaz sadece yılda bir kere gecikir.ayın 3 ünde adet olmam gerekirken ayın 29 unda ilk koyu pembe akıntı gördüm.aynı gün içinde sadece tuvalette peçeteye geliyodu silinirken.ama koyu kırmızıya dönmeye başladı.30unda yarım ped kadar baya koyu kırmızı bi kanama geldi gün boyu.31 inde yine peçeteye silinirken bazen açık kırmızı bazen açık pembe şeklinde.şimdi ise lekenme şeklinde pembe tonlarda geliyo.hiç kasık karın ağrısı yaşamadım olurken.ilk iki gün sadece belimin ortasında bir ağrı şimdi ise sadece belimin biraz yukarsında bi ağrım var.adetimin yarın başlaması gerekiyo normalde.şuan sadece sırt ağrısı var.bundan 10 gün önce ise sağ yumurtalığımda adet sancısı gibi kısa süre sancı 1 hafta önce sağ yumurtalığıma bıçak batması gibi bişey oldu.göğüslerim acayip şişti ağrıda vardı ama şuan sadece sırt ve bel
Koyulasmis olması biraz ihtimali düşürüyor sanki ama adet olanda varmış gebeyken. ben umitlenmekten adeti bile kabul etmedim geçen ay uzun zamandir ilkkez döngü ağrısız başladı bu yüzden. O nedenle şupheleniyorsaniz test yapın çıkar zaten inşallah gönlünüze
İnsallah Allah sizede nasip eder umit kesmeyin ama stresle de olmuyor. Ben gecen ay erken test yaptım pozitifti ertesi gun kanda çıkmadı kimyasaldi heralde en güzeli akışına bırakın adet gecikmesini bekleyin önümüzdeki aylarda bende çok sevinmistim. Sonra bir çöktüm sonrada dedim yeni yumurtalar gelismeye başladı sonuçta diye tekrar bir umut bu sefer esime de kür yapiyorum keçiboynuzu deneyin sizde ben ilkinde denemistim o ay klomende almistim nasip oldu. Ne olur olmaz sonucta onlarda stres yapabilir yaşta farkediyor sonuçta bakalımTeşekkür ederim normalde adetim yarın 1 haftadır 10 tane test yaptım negatif artık Rabbım e dua ediyorum sadece biliyorum yine çöküş yaşıycam sonunda ama olsun Allah bana vermesede burda isteyen herkese versin sağ salim inş.çünkü gerçekten çok acı
Bilmiyorum şuan o kadar değişik hissetmeye başladım ki allahım diyorum yanılmayayım dün yine 2 tane aynı marka test almıştım dün birini yaptım bugünde diğerini yapmıştım.çöpe atıcaktım ama baktım son kez dün yaptığımda hiç bişey yok bugünkünde çok silik bi çizgi var gibi telefonun ışığını tuttum biraz daha belirginleşiyo sanki bugünkünü 4 5 saat önce yaptım olurmu ki böyle görüp hamile olmayan varmıİnsallah Allah sizede nasip eder umit kesmeyin ama stresle de olmuyor. Ben gecen ay erken test yaptım pozitifti ertesi gun kanda çıkmadı kimyasaldi heralde en güzeli akışına bırakın adet gecikmesini bekleyin önümüzdeki aylarda bende çok sevinmistim. Sonra bir çöktüm sonrada dedim yeni yumurtalar gelismeye başladı sonuçta diye tekrar bir umut bu sefer esime de kür yapiyorum keçiboynuzu deneyin sizde ben ilkinde denemistim o ay klomende almistim nasip oldu. Ne olur olmaz sonucta onlarda stres yapabilir yaşta farkediyor sonuçta bakalım
Bilmiyorum şuan o kadar değişik hissetmeye başladım ki allahım diyorum yanılmayayım dün yine 2 tane aynı marka test almıştım dün birini yaptım bugünde diğerini yapmıştım.çöpe atıcaktım ama baktım son kez dün yaptığımda hiç bişey yok bugünkünde çok silik bi çizgi var gibi telefonun ışığını tuttum biraz daha belirginleşiyo sanki bugünkünü 4 5 saat önce yaptım olurmu ki böyle görüp hamile olmayan varmı
Testin ustunden zaman gecmemesi lazım diye biliyorum. 5 dk falan sonra çizgi beliriyor. Sonradan kuruma Çizgisi olabiliyormuş. Yani yerlesme kanamasiysa da daha cikmayabilir zaten olduysada yarın adet olmazsanız birkaç gün daha bekleyip oyle yapin testi silik Çizgiden sonrada yine takrar edinki iyice koyulassin sonuç varsada inşallah vardır yaBilmiyorum şuan o kadar değişik hissetmeye başladım ki allahım diyorum yanılmayayım dün yine 2 tane aynı marka test almıştım dün birini yaptım bugünde diğerini yapmıştım.çöpe atıcaktım ama baktım son kez dün yaptığımda hiç bişey yok bugünkünde çok silik bi çizgi var gibi telefonun ışığını tuttum biraz daha belirginleşiyo sanki bugünkünü 4 5 saat önce yaptım olurmu ki böyle görüp hamile olmayan varmı