• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi?

baharindali98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
5
0
1
26
Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Adetim bu ay üç gün gecikti, sol kasığıma ara ara kramp giriyor. İştah kesilmesi yaşıyorum, Sürekli uyku halindeyim ve aşırı akıntım var âdet oldum sanıp sürekli lavaboya gidiyorum. Test için 1 haftanın geçmesini bekliyorum. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi

merhaba kimyasal gebelik genel olarak gebelikten sayılmıyor bunu kafanıza takmayın her kadının yaşayacağı çok görülen bir durum yumurtama dönemini aktif geçirdiyseniz gebelik olabilir ama stres bu dönemde çok önemli rol oynuyor ve adeti geciktirebiliyor

merhaba kimyasal gebelik genel olarak gebelikten sayılmıyor bunu kafanıza takmayın her kadının yaşayacağı çok görülen bir durum yumurtama dönemini aktif geçirdiyseniz gebelik olabilir ama stres bu dönemde çok önemli rol oynuyor ve adeti geciktirebiliyor
Peki bir sorum daha olacak, yerleşme kanamasını herkes yaşıyor mu? Mesela benim göğüslerim çok az hassas ama çoğu insan fazlasıyla hassas olduğunu söylüyor

Peki bir sorum daha olacak, yerleşme kanamasını herkes yaşıyor mu? Mesela benim göğüslerim çok az hassas ama çoğu insan fazlasıyla hassas olduğunu söylüyor
yerleşme kanaması herkes de olmuyor ama genellikle göğüs hassasiyeti gebelik belirtileri arasında meme ucu koyulaşması damarların belirginleşmesi gibi gözle görülür durumlar da oluyor

yerleşme kanaması herkes de olmuyor ama genellikle göğüs hassasiyeti gebelik belirtileri arasında meme ucu koyulaşması damarların belirginleşmesi gibi gözle görülür durumlar da oluyor
Meme ucu koyulaşması var evet ama hassasiyet çok fazla değil, ilk gebelikte çok fazlaydı hassasiyet o da kimyasal oldu:(

benim 8 gün gecikti ara ara kramp yaşıyorum iki gündür göğüs hassasiyetim var yarın gideceğim doktora ve ilk defa adet düzensizliğim oldu

Meme ucu koyulaşması var evet ama hassasiyet çok fazla değil, ilk gebelikte çok fazlaydı hassasiyet o da kimyasal oldu:(

her gebelik her yaş ve her kadının bağışıklık sistemine göre değişebiliyor belirtiler umarım bir gebelik yaşıyorsunuzdur ☺️

Yarın sonucu benimle de paylaşırsanız sevinirim, inşallah beklediğiniz haberi alırsınız ❤️
tabi ki sanırım benim stres kaynaklı gecikmem oldu 2 gün gecikme de kan testi vermiştim negatif çıkmıştı ama tabiki nasip daha ilk planlı gebelik için ilişkiydi bu yüzden düşük bir ihtimal regl olmadıkça daha çok stres yaptım daha da uzadı sanırım benim problemim bu yarın doktor bakalım ne diyecek

Back
X