- 5 Kasım 2016
- 213
- 158
- 42
İnşallah vardır bence var gözüküyorÖğlene doğru tekraryacağim umarım vardır
days doctor mu yapıyorsunuz markası nedir?Ben simdi tekrardan erken gebelik testi yaptım fakat idrarım çok yoktu daha açık çizgi var şu anda ama belli oluyor az cok idrardan dolayı mı o şekilde oldu sizce
Evet elimde o vardıdays doctor mu yapıyorsunuz markası nedir?
başka bir markayla test yapsan daha sağlıklı olur çünkü bu marka neredeyse erkeklere bile yalancı pozitif çıkartacak en kötü markalardan biri.Evet elimde o vardı
Var bence benimde böyle oldu ilk önce silik çıktı durdukça belirginleşti adet günümde 27 çıktı beta30 dakika sonra falan bu şekilde
Akşam eve gittiğimde tekrarlicam umarım doğrudur. Sizinde hayırlı olsunVar bence benimde böyle oldu ilk önce silik çıktı durdukça belirginleşti adet günümde 27 çıktı beta
Siz bilirsiniz ama isterseniz sabah ilk idrarla yapin bende öyle yaptım ve daha net çıktı dün keseyi gördükAkşam eve gittiğimde tekrarlicam umarım doğrudur. Sizinde hayırlı olsun
Adetin geçti mi veya kaç gün varBeta testim 1.3 çıktı sizce yükselir mi
2 gün var adeteAdetin geçti mi veya kaç gün var
Üzmek istemem ama pek sanmıyorum benim adet günümde 27 cikmisti2 gün var adete
Ama herkesin yumurtlaması farklı oluyo o yüzden adetinin geçmesini bekleyedebilirsin2 gün var adete
Benim adetim düzensiz polikistik over var beklenen gün 2 gün sonra diyo ama 1 ay 2 ay olmadığım var birde bu ayın 8 gibi afedersiniz kanamam oldu ama peçeteye geldi oluyorum sandım pede de geldi sonra kesildi yine özür dileyerek kahve rengi işe pembemsi bir renk karışık tıAma herkesin yumurtlaması farklı oluyo o yüzden adetinin geçmesini bekleyedebilirsin
Yerleşme kanaması olsaydı o zamandan beri cikmazmiydi kanda İnsalah ilerki günlerde değerin artarBenim adetim düzensiz polikistik over var beklenen gün 2 gün sonra diyo ama 1 ay 2 ay olmadığım var birde bu ayın 8 gibi afedersiniz kanamam oldu ama peçeteye geldi oluyorum sandım pede de geldi sonra kesildi yine özür dileyerek kahve rengi işe pembemsi bir renk karışık tı
Yerleşme kanaması olsaydı o zamandan beri cikmazmiydi kanda İnsalah ilerki günlerde değerin artar
Yerleşme kanaması olsaydı o zamandan beri cikmazmiydi kanda İnsalah ilerki günlerde değerin artar
Gebelik testlerinde var yok gibi duruyor hep onlar insanı yanıltıyor gerçekten benim bi oğlum var adet geçikmesinin 13. Günü öğrendim geç döllenme yaşadım onda da Eylül de oldum kasımda öğrendimYerleşme kanaması olsaydı o zamandan beri cikmazmiydi kanda İnsalah ilerki günlerde değerin artar