Gebelik olabilir mi?

Ben simdi tekrardan erken gebelik testi yaptım fakat idrarım çok yoktu daha açık çizgi var şu anda ama belli oluyor az cok idrardan dolayı mı o şekilde oldu sizce

Ama herkesin yumurtlaması farklı oluyo o yüzden adetinin geçmesini bekleyedebilirsin
Benim adetim düzensiz polikistik over var beklenen gün 2 gün sonra diyo ama 1 ay 2 ay olmadığım var birde bu ayın 8 gibi afedersiniz kanamam oldu ama peçeteye geldi oluyorum sandım pede de geldi sonra kesildi yine özür dileyerek kahve rengi işe pembemsi bir renk karışık tı

Benim adetim düzensiz polikistik over var beklenen gün 2 gün sonra diyo ama 1 ay 2 ay olmadığım var birde bu ayın 8 gibi afedersiniz kanamam oldu ama peçeteye geldi oluyorum sandım pede de geldi sonra kesildi yine özür dileyerek kahve rengi işe pembemsi bir renk karışık tı
Yerleşme kanaması olsaydı o zamandan beri cikmazmiydi kanda İnsalah ilerki günlerde değerin artar

Yerleşme kanaması olsaydı o zamandan beri cikmazmiydi kanda İnsalah ilerki günlerde değerin artar

Gebelik testlerinde var yok gibi duruyor hep onlar insanı yanıltıyor gerçekten benim bi oğlum var adet geçikmesinin 13. Günü öğrendim geç döllenme yaşadım onda da Eylül de oldum kasımda öğrendim

X