Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gün önce negatif sonra tekrar pozitif test görmüşsünüz acaba kanamadan ne kadar sonra test yaptınız bende adetin 13.günü kanama oldu ama leke şeklinde geldi 1.5 gün sürdü o günleri değerlendirdik sanırım yumurtlama kanamasıydı sonra 19.günü tekrar kanama geldi ama koyu kahve rengi leke şeklinde 3 gün oldu devam ediyor ama ilk leke gelmeye başladığında çok adet sancım vardı 2 gün sürdü sonra kesildi ama hiç sökülme olmadı bende çok kararsız kaldım sizin kanamanız olduğu zaman gögüs hassasiyeti varmıydı acaba
3 gün önce negatif sonra tekrar pozitif test görmüşsünüz acaba kanamadan ne kadar sonra test yaptınız bende adetin 13.günü kanama oldu ama leke şeklinde geldi 1.5 gün sürdü o günleri değerlendirdik sanırım yumurtlama kanamasıydı sonra 19.günü tekrar kanama geldi ama koyu kahve rengi leke şeklinde 3 gün oldu devam ediyor ama ilk leke gelmeye başladığında çok adet sancım vardı 2 gün sürdü sonra kesildi ama hiç sökülme olmadı bende çok kararsız kaldım sizin kanamanız olduğu zaman gögüs hassasiyeti varmıydı acaba
Lekenme yumurtlamamın 6.günü oldu pembe bir leke gördüm testi adet olmadan önce yaptım negatif çıktı 2gün vardı adete adetim 1gün geçti tekrar test yaptım bu şekilde çıktı göğüs hassasiyetim hatırlamıyorum ama bir kaç gün sonrada göğüslerim ağrıdı göz önü kararması batma sancı sancılar kesik kesik bir var bir yok batmalarda aynı şekilde kısa kısa olup geçti