• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin ne kadar sürdü canım
İlk 2 gün normal bir kanamaydı sonrasında pembe akıntı gibi geldi ama 3. Gün yine kırmızı oldu bazen durdu ama yaklasık 4 gün kadar sürdü böyle ilk gün sildigimde kanla karsılasınca farkettim bi önceki ay geciktirici kullanmıs adet dönemim de adetimi kesip 26 sk gibi beklerken 21 inde oldum o yüzden acaba yerlesme kanaması mı diye şüphelendim ve test yaptım

Her açıdan baktım ama ikinci cizgi göremedim. Lütfen yipratmayin kendinizi bunun için. Yani bariz bir şekilde çıkmış olsa kan testi verin ama görünmüyor bile 🙄 insan bir süre sonra yine olmadı yine kalamadım psikolojisine bürünüyor..
Yine de inşallah vardır diyelim hakkınızda hayırlısı olsun 🤲

İlk 2 gün normal bir kanamaydı sonrasında pembe akıntı gibi geldi ama 3. Gün yine kırmızı oldu bazen durdu ama yaklasık 4 gün kadar sürdü böyle ilk gün sildigimde kanla karsılasınca farkettim bi önceki ay geciktirici kullanmıs adet dönemim de adetimi kesip 26 sk gibi beklerken 21 inde oldum o yüzden acaba yerlesme kanaması mı diye şüphelendim ve test yaptım
Canım yerleşme kanaması çok azıcık gelıyor adetındne önce oluyor ama nasıl desem böyle kahvemsi veya pembemsi çok az su gibi gelıyır sonra duruyor normal kırmızı kanama gibi olmuyor kafana takma bak ne kadar düşünürsen o kadar olmuyor akışına bırak bak ozmn olucak

Bence de birsey yok kiz kuruntu yapma .. yada bekle iki gün yine yap test

Ben bir şey göremedim. Allah saglıklı hamilelik nasip etsin insallah.

Her açıdan baktım ama ikinci cizgi göremedim. Lütfen yipratmayin kendinizi bunun için. Yani bariz bir şekilde çıkmış olsa kan testi verin ama görünmüyor bile 🙄 insan bir süre sonra yine olmadı yine kalamadım psikolojisine bürünüyor..

Eklentiler

• 7FE3B9F4-D93D-41D7-A00A-F72A19A98A1E.png
    7FE3B9F4-D93D-41D7-A00A-F72A19A98A1E.png
    423,4 KB · Görüntüleme: 17
Bundan şüphelenmiştim ama sanırım negatif kan testine gitmeyecegim

Eklentiler

• 309483E8-5ADD-41EF-8F21-4CEA83710410.png
    309483E8-5ADD-41EF-8F21-4CEA83710410.png
    400,6 KB · Görüntüleme: 13
Siz nasılsınız? Umarım daha iyisinizdir. Konunuzu okumustum. Bende düşük yaptım, amacım hatırlatmak değil. İyi iseniz sevinirim sizin adınıza o yüzden sordum.

Bundan şüphelenmiştim ama sanırım negatif kan testine gitmeyecegim
Ben çizgiyi görüyorum ama çok ince ip gibi bana da negatif gibi geldi. Değilse de bi şekilde kendini belli eder merak etmeyin hayatınıza devam edin. En yakın zamanda olur inşallah 🙏🏻

Siz nasılsınız? Umarım daha iyisinizdir. Konunuzu okumustum. Bende düşük yaptım, amacım hatırlatmak değil. İyi iseniz sevinirim sizin adınıza o yüzden sordum.
Çok teşekkür ederim, iyiyim 🤲 🌼 ilk iki ay gerçekten sürekli kendimi hirpaladim, her şey dusugumu animsatti ve güçlü durmaya çalıştıkça daha çok yoruldum. Sonra kendi halime bıraktım :) Acımı yaşadım ve gerçekten benim için çözüm bu oldu. :)
Belki bu ay hamile kalma ihtimalim bile olabilir :)) tabiki kesin değil küçük bir umut ama olsun :)

Çok teşekkür ederim, iyiyim 🤲 🌼 ilk iki ay gerçekten sürekli kendimi hirpaladim, her şey dusugumu animsatti ve güçlü durmaya çalıştıkça daha çok yoruldum. Sonra kendi halime bıraktım :) Acımı yaşadım ve gerçekten benim için çözüm bu oldu. :)
Belki bu ay hamile kalma ihtimalim bile olabilir :)) tabiki kesin değil küçük bir umut ama olsun :)
Ay olsun insallah hamilesinizdir =)

Back