Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir görüyorum çünkü benMerhaba arkadaslar adet oldum zamanında ama olması gerekenden kısa gibi geldi bitince test yaptım herkes negatif diyor ama ben rahat edemiyorum o pembelikten birde siz bakabilir misiniz
Yani belli bir şey yok sadece pembelik bitimi galiba emin olamadımOlabilir görüyorum çünkü ben❣
Canım uzaktan bakınca anlaşıyor resme tıklamadan görebildim bende hafif bir gölgeBen pek bişi göremedim belki çözünürlükten kaynaklı olabilir
O pembeligin bitimin de sadece çok ince ve çok hafif ama eczacı yok dediBen pek bişi göremedim belki çözünürlükten kaynaklı olabilir
Kapağını çıkartıp paylaşır mısınız rica etsemO pembeligin bitimin de sadece çok ince ve çok hafif ama eczacı yok dedi
Bilmiyorum inşallah vardır gönlünüzce olsun herşeyO pembeligin bitimin de sadece çok ince ve çok hafif ama eczacı yok dedi
Ben tıklamadan baktığımda da göremedim bende bir sorun var sanırımCanım uzaktan bakınca anlaşıyor resme tıklamadan görebildim bende hafif bir gölge
Kapağını çıkartıp paylaşır mısınız rica etsem
Belkide bende vardır kuzum ya heyecanlanıyorum böyle test görünce kendim yapmış Gibi piskolojik göz yanılması da olabilirBen tıklamadan baktığımda da göremedim bende bir sorun var sanırım![]()
Umarım vardır her sey dilediginiz gibi olur insallahBelkide bende vardır kuzum ya heyecanlanıyorum böyle test görünce kendim yapmış Gibi piskolojik göz yanılması da olabilir![]()
Valla ben de çok ince hafif biz çizgi gördüm ama sanırım onun alakası yokBen tıklamadan baktığımda da göremedim bende bir sorun var sanırım![]()
Bakalım yarın kan testine gitmeyi planlıyorum . Umarım sizin hemen olurTesti yarın yada iki gün sonra tekrarlayın derim bence var gibi
Güzel haberlerle gel haber vermeyi unutma kuzum inşallah rabbim isteyen herkese versin tez vakitteBakalım yarın kan testine gitmeyi planlıyorum . Umarım sizin hemen olur![]()
Bu testte böyle ip gibi çıkmıyor yalancı pozitif bu. Aynısını yaşadım. Ama en güzeli kan vermek tabi ki imkan varsaMerhaba arkadaslar adet oldum zamanında ama olması gerekenden kısa gibi geldi bitince test yaptım herkes negatif diyor ama ben rahat edemiyorum o pembelikten birde siz bakabilir misiniz
Amin insallah gerçektenGüzel haberlerle gel haber vermeyi unutma kuzum inşallah rabbim isteyen herkese versin tez vakitte Eki Görüntüle 2609607