Gebeliğe Hazırlık Gebelik Olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fasulye pilav

KÛN FE YEKÛN كُنْ فَيَكُونُ ♡
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
176
63
13
29
Trabzon
Merhaba hanımlar. Bir yardım da bulunmanızı isteyecktim. Ben yeni evliyim fakat çocuk istiyoruz 21. Gün agustos 8 progesteron testi yapıldı 8.2 doktor çok iyi yumurtlama olduğunu söyledi. Fakat ben 6 ağustosta iliskiye girmistik ve 11 agustostada deneme oldu. Son regl ilk döngu temmuzun 19 sizce en erken gebelik tahlili ne zaman yapmam doğru olur bu arada 35 gun regl oluyorum. Ve yumurtlamadn sonra çok kramp oluyor arada ateş basması çok fazla akıntı ne yapmalıyım sebebi ne olabilir??

Çok erken yaptırmışsın progesteron testini. Senin adete 7 gün kala yani adetinin 28nci günü yaptırman gerekir. Ya da yumurtlama takibi yapıyorsan 7nci gününde. Yine de baya erken olduğunu düşünürsek 8.2 fena bi değer değil. Yumurtlamadan sonra kasık ağrısı ateş akıntı olur normal bunlar. Dayanabilirsen adet günü dayanamazsan 3-4 günü öncesinden test yaparsan çıkar büyük ihtimalle.

Bana doktor demişti 21.gunu gel test yapalım diye şimdi ben yarın yaptırdım nasıl olurki yarın 29 oluyor da

Bana doktor demişti 21.gunu gel test yapalım diye şimdi ben yarın yaptırdım nasıl olurki yarın 29 oluyor da
Ortalama 28 günde bir adet olunuyor ya onu düşünüp 7 gün öncesinde yani 21nci günde bakalım diyor doktorlar. Ama herkesin adet döngüsü bir değil. Benim de 35 günde birdi. 28inci gün baktırmıştım. Herkesin bir değil sonuçta adet döngüsü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…