- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 31
- Konu Sahibi Yabenimsin
Her belirto heyecanlandırıyo haliyle ama Şöyle anlatayım soğan kürü yaptim, 5 gün ovülasyon takibi yaptim ama tam koyulaşmadan birliktelik olmak zorunda oldu o birliktelikte de tek 1 kez preseed jel kullandim .
Reglime 10 gün kala göğüslerim çok şişti ağrısından dokunamaz hale geldim .
Ilk 3 4 gün cok uyuyodum simdi ise uyuyamıyorum. Göğsüm skisiyo sanki nefes almakta bazen zorlanıyorum 1 haftaya yakındır afedersiniz alttan üstten çok fazla gaz çıkarıyorum midem ve karnım çok şiş. Göğüs ağrısı bugün geçmeye başladı reglim 4 gun gecikti normalde 3 5 gün gecikirdi ama ağrı sızı yok suan bende . Dün normal gebelik testi yaptim aksam negatif çıktı . Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisimi ?
Reglime 10 gün kala göğüslerim çok şişti ağrısından dokunamaz hale geldim .
Ilk 3 4 gün cok uyuyodum simdi ise uyuyamıyorum. Göğsüm skisiyo sanki nefes almakta bazen zorlanıyorum 1 haftaya yakındır afedersiniz alttan üstten çok fazla gaz çıkarıyorum midem ve karnım çok şiş. Göğüs ağrısı bugün geçmeye başladı reglim 4 gun gecikti normalde 3 5 gün gecikirdi ama ağrı sızı yok suan bende . Dün normal gebelik testi yaptim aksam negatif çıktı . Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisimi ?
Son düzenleme: