Gebelik ne zaman belli olur

Saricicek2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
119
47
98
Merhaba kızlar 16 kasım yumurtlama günümdü değerlendirdik adetime 11 gün kaldı sizce (olursa yani) yerleşme kanaması ne zaman yaşanır siz kaç gün kala yaşadınız ve erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım

1 yerleşme kanaması çok nadir kadında olur...
2 idrar testi yapcksan adetinin geçmesini beklemen gerekir.
3 kan testi adete bir kaç gün kala yaptırırsan çıkar..

Merhaba kızlar 16 kasım yumurtlama günümdü değerlendirdik adetime 11 gün kaldı sizce (olursa yani) yerleşme kanaması ne zaman yaşanır siz kaç gün kala yaşadınız ve erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım
ben yerleşme kanaması yaşamadım sadece 4. Haftada kahverengi leke görmüştüm ama adet tarihimden 3 gün önce kanda görmüştüm hamileliğimi

Her hamile yerleşme kanaması yaşamaz canm
Ve döllenmenin ne zaman olduğunu bilemediğin için şu gün belli olur diyemeyiz
Ama döllenmeden 12 gün sonra hem kanda hem idrar testinde görünür

ben yerleşme kanaması yaşamadım sadece 4. Haftada kahverengi leke görmüştüm ama adet tarihimden 3 gün önce kanda görmüştüm hamileliğimi
Çok teşekkür ederim idrar testi yapmadınız mı hiç? Ben çok yapmak istiyorum çünkü hissediyorum ama bilemedim çok erken tabii ki daha 5 gün geçti

Her hamile yerleşme kanaması yaşamaz canm
Ve döllenmenin ne zaman olduğunu bilemediğin için şu gün belli olur diyemeyiz
Ama döllenmeden 12 gün sonra hem kanda hem idrar testinde görünür
Anladım çok teşekkür ederim erken ama yapmak istiyorum test insanlar 6 günde silik çizgi görüyo bu nasıl hız çok ilginç

1 yerleşme kanaması çok nadir kadında olur...
2 idrar testi yapcksan adetinin geçmesini beklemen gerekir.
3 kan testi adete bir kaç gün kala yaptırırsan çıkar..
Evet yerleşme kanaması için zaten "olursa yani" demek istedim yaşanırsa kaç gün sonra yaşanır genelde onu merak etmiştim teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim idrar testi yapmadınız mı hiç? Ben çok yapmak istiyorum çünkü hissediyorum ama bilemedim çok erken tabii ki daha 5 gün geçti
Yaptım idrar testi gece çok belli belirsiz silik çıktı sabah idrarıyla tekrarladım net olarak tek çizgi çıktı emin olmak için kan vermiştim

Anladım çok teşekkür ederim erken ama yapmak istiyorum test insanlar 6 günde silik çizgi görüyo bu nasıl hız çok ilginç
6 günde testte çıkması çok çok çok düşük bi ihtimal
Onların hesabı yanlıştır
Tek ilişkide olmadıysa eğer bebeğin ne zaman döllendiğini bilemezler bence

Mesela benim tek ilişkide oldu, o ilişkinin üzerine 11 gün geçtikten sonra öğrendim

6 günde testte çıkması çok çok çok düşük bi ihtimal
Onların hesabı yanlıştır
Tek ilişkide olmadıysa eğer bebeğin ne zaman döllendiğini bilemezler bence

Mesela benim tek ilişkide oldu, o ilişkinin üzerine 11 gün geçtikten sonra öğrendim
Benimde bu ay tek ilişkim oldu 15 kasım gecesinde tam yumurtlama günümdü o zaman sizin gibi toplam 11 gün beklemekte fayda var çok teşekkür ederim

Back
X