eğer adetlerin düzenliyse adete 3 gün kala yumurtlama olması zor ama tabii olacağı varsa olur.çünkü benim bi ark.adeti bittiği gün ilişkiye girmiş ve hamile kalmış ki onunda adetleri çok düzenliydi.bayada erken test yapmak için.
adetin geçtimiki ?
aslında ben adetim bittikten sonra 2 gün ilişkiye girdim ondan sonraki günün akşamı koyuu leke geldi acaba o ilişkiden kalmış olabilirmiyim 9 gün sonra bakıcaz artıksenin belirtilerin nasıldı ?
aslında ben adetim bittikten sonra 2 gün ilişkiye girdim ondan sonraki günün akşamı koyuu leke geldi acaba o ilişkiden kalmış olabilirmiyim 9 gün sonra bakıcaz artıksenin belirtilerin nasıldı ?
bende de lekelenme oldu ama 6. haftada.dr. düşük tehlikesi geçirmişssin dedi.hamile kaldıysan bile kalır kalmaz hemen kanama yada lekelenme olurmu bilemiyorum.bende sadece adetime 10 gün 1 hafta kala kasıklarımda sancı ve batma özellikle sağ kasığımda oldu.onun dışında göğüslerim şişti hala şiş.ben başka hiçbir belirti yaşamadım.10. haftamdayım hala göğüslerimin şişliği ve büyümesi dışında başka belirtim yok.allah gönlüne göre versin.eğer dayanamayıp kan testi yaparsan kesin sonucu alırsın.bizede yazarsın artık
bende de lekelenme oldu ama 6. haftada.dr. düşük tehlikesi geçirmişssin dedi.hamile kaldıysan bile kalır kalmaz hemen kanama yada lekelenme olurmu bilemiyorum.bende sadece adetime 10 gün 1 hafta kala kasıklarımda sancı ve batma özellikle sağ kasığımda oldu.onun dışında göğüslerim şişti hala şiş.ben başka hiçbir belirti yaşamadım.10. haftamdayım hala göğüslerimin şişliği ve büyümesi dışında başka belirtim yok.allah gönlüne göre versin.eğer dayanamayıp kan testi yaparsan kesin sonucu alırsın.bizede yazarsın artık
ilişkiye girdikten 5 ile 7 gün sonra kan testinde belli oluyor.eğer eşlerde gebeliğe engel hiçbir sorun yoksa.
arkadaşlar adetim 5 gün gecikti, ilişkinin üzerinden de 15 gün geçti, evde test yaptım bugün negatif çıktı, kan testi için erken mi, bi fikir verir misiniz?
kızlar adeti 4 gün geçince idrar testi doğru sonuç verir mi
kızlar adeti 4 gün geçince idrar testi doğru sonuç verir mi
Olmuş :))Off kızlar adete 5 gün var beklemek ne zor benim de bi bebişim olur mu ki acaba
Evetttt canımmmmmOlmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?