- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede bise dememesi garip yaniOrada sanırım keseyi ölçmüş ama ne tuhaf doktormuş yahu hiç bir şey demedi mi?
Emin olamadı herhalde ama yine de tuhaf. Bir de özel hastane yaBencede bise dememesi garip yani
Valla bende ilk öğrenip gittim dr bakti küçük bi kese görünüyo demişti kanda vermemistim yani. Aynn tuhafEmin olamadı herhalde ama yine de tuhaf. Bir de özel hastane ya
Doktor hic bise demedi mi
Orada sanırım keseyi ölçmüş ama ne tuhaf doktormuş yahu hiç bir şey demedi mi?
hıcbısey demedı kan testinin sonucuna gore konuşuruz dedı çözemedimBencede bise dememesi garip yani
Keseyi ölçmüş zaten görüntüde de :/Valla bende ilk öğrenip gittim dr bakti küçük bi kese görünüyo demişti kanda vermemistim yani. Aynn tuhaf
anlamadm ya benım zaten rısklı suan cunku 3 ay once 11 haftalık bebegım karnımda öldü kurtaj oldum korktum suanKeseyi ölçmüş zaten görüntüde de :/
Geçmiş olsun ya aklına kötü şeyler getirme. Kan verdin mi? Adetin ne kadar geçti?anlamadm ya benım zaten rısklı suan cunku 3 ay once 11 haftalık bebegım karnımda öldü kurtaj oldum korktum suan
bos gebelık olsa 4 bucuk haftalıkta bellı olur nu bos olup olmadığıBi gebelik testi yapsanız hemen belli olur.
üzmek istemem ama boş kese gibi geldi bana
adetım gecmedı adetım kahverengi oldu ve kısa surduGeçmiş olsun ya aklına kötü şeyler getirme. Kan verdin mi? Adetin ne kadar geçti?
Yerleşme kanaması gibi bir şey.adetım gecmedı adetım kahverengi oldu ve kısa surdu
Net görünmüyo ama keseden ziyade yumurtaya benziyo sanki iki tane dimi? kan değerini bekle tatlım negatifse yumurtalarına bakmış pozitifse keseadetım kahverengı oldu doktora gittim doktor bu ultrason kağıdını verdı kan ver dedı sonuca gore konuşalım dedı anlamadm smdı hamıle mıyım degıl mıyım
Emin olmamakla beraber şüphelenmiş olabilir. Çünkü kesenin içinde yolk sac diye bir kese daha olur bebekten önce o olur orda ve onun olmadığı keselere boş gebelik deniliyor.UOTE="Canm oglmmm, post: 62815077, member
bos gebelık olsa 4 bucuk haftalıkta bellı olur nu bos olup olmadığı