Hamılelık

8989blt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
10
1
1
35
Adet tarihim ılkgunu 15şubat ve 7martta gittim kese göründü küçük denildi benim hesaplama 7martta 3haftalık doktor 5haftalık dedı ama ıkı hafta sonra gel kalp atışına bakalım denildi 21martta gittim kese 5mm normal gebelık degıl dıyor kalp duyulmadı dıyor kürtaj dedı bende beklemek başka doktora gitmek istedim normalmi acaba en son kese görüntüsünü atıcam bılgısı olan cvp atsın lüften

Eklentiler

• 743DEEA3-6B6A-4AF8-8EE4-5D19C5745DAC.webp
    743DEEA3-6B6A-4AF8-8EE4-5D19C5745DAC.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 20
Adet tarihim ılkgunu 15şubat ve 7martta gittim kese göründü küçük denildi benim hesaplama 7martta 3haftalık doktor 5haftalık dedı ama ıkı hafta sonra gel kalp atışına bakalım denildi 21martta gittim kese 5mm normal gebelık degıl dıyor kalp duyulmadı dıyor kürtaj dedı bende beklemek başka doktora gitmek istedim normalmi acaba en son kese görüntüsünü atıcam bılgısı olan cvp atsın lüften
Ben kalp durması sonucunda kürtaj oldum. Doktorum bir hafta süre verdi ne olur ne olmaz diye kürtaj dedi ama yinede beklemek istedi ama ben yinede başka doktora da gözüktüm emin olmak için. Size diyebileceğim kesinlikle başka doktora gözükün böyle durumlarda bir kaç doktor görüşü önemli. Diğer diyeceğim ben doktor değilim yorumlamam ne kadar doğru olur emin değilim yanılıyorda olabilirim ama kendi ultrason görüntümde doktorun detaylı anlatması sonucunda anladığım kadarıyla sizin kesenizin orta kısmına doğru bir parlaklık var o parlaklık kalp durduğu için sertleşme ile parlak hale geliyor. Ama dediğim gibi mutlaka başka doktor görüşü alın bazen doktorlarda yanilabiliyor belki hiç bir problem yoktur umarım güzel haberler alırsınız

Back