Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi yumurtlama belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Adet bitiminden birkaç gün sonra göğüslerimde şişlik başladı ve dokunduğum zaman agiriyor meme çevresi sutyenle rahat oluyorum ama değdiğimde baskı yaptigimda agiriyor sutyensiz duramıyorum çok agrım oluyor birkaç gün önce yatamaz duruma geldim adetime 10 gün kaldı nedeni ne olabilir ilk kere göğüslerim o kadar agiriyor
Sutyenimi en son kopcada bağlarken ilkinde bağlıyorum fakat yine de taşıyor göğüslerim sutyenden
Kasik ağrılarım da var yumurtlama gününden sonra başladı hala devam ediyor sizce neden olabilir yardım eder misiniz ?

Gebelik belirtisi de olabilir hormonel sıkıntı da olabilir. Prolaktin yükselince de olur bu

Ilk kere bu kadar çok ağrı hissettim goguslerimde şişerler adetten 10 gün önce ama böyle değil ve daha erken başladı sisligi canım
Yumurtlamadan hemen sonra olsa tamam ama adet bitiminden sonra olunca bilemedim. Gebelik yoksa hormon tahlili yaptırın diycem de bu zamanda sıkıntı

Yumurtlamadan hemen sonra olsa tamam ama adet bitiminden sonra olunca bilemedim. Gebelik yoksa hormon tahlili yaptırın diycem de bu zamanda sıkıntı
Adet bitiminde sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya tahlil yapmak istedim kan yapmadı doktor suanki durumlar yüzünden

Sen yine de test yap bi ya adeti üstüne gördüysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…