Gebelik belirtisi de olabilir hormonel sıkıntı da olabilir. Prolaktin yükselince de olur buAdet bitiminden birkaç gün sonra göğüslerimde şişlik başladı ve dokunduğum zaman agiriyor meme çevresi sutyenle rahat oluyorum ama değdiğimde baskı yaptigimda agiriyor sutyensiz duramıyorum çok agrım oluyor birkaç gün önce yatamaz duruma geldim adetime 10 gün kaldı nedeni ne olabilir ilk kere göğüslerim o kadar agiriyor
Sutyenimi en son kopcada bağlarken ilkinde bağlıyorum fakat yine de taşıyor göğüslerim sutyenden
Kasik ağrılarım da var yumurtlama gününden sonra başladı hala devam ediyor sizce neden olabilir yardım eder misiniz ?
Ilk kere bu kadar çok ağrı hissettim goguslerimde şişerler adetten 10 gün önce ama böyle değil ve daha erken başladı sisligi canımGebelik belirtisi de olabilir hormonel sıkıntı da olabilir. Prolaktin yükselince de olur bu
Yumurtlamadan hemen sonra olsa tamam ama adet bitiminden sonra olunca bilemedim. Gebelik yoksa hormon tahlili yaptırın diycem de bu zamanda sıkıntıIlk kere bu kadar çok ağrı hissettim goguslerimde şişerler adetten 10 gün önce ama böyle değil ve daha erken başladı sisligi canım
Adet bitiminde sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya tahlil yapmak istedim kan yapmadı doktor suanki durumlar yüzündenYumurtlamadan hemen sonra olsa tamam ama adet bitiminden sonra olunca bilemedim. Gebelik yoksa hormon tahlili yaptırın diycem de bu zamanda sıkıntı
Sen yine de test yap bi ya adeti üstüne gördüysenAdet bitiminden birkaç gün sonra göğüslerimde şişlik başladı ve dokunduğum zaman agiriyor meme çevresi sutyenle rahat oluyorum ama değdiğimde baskı yaptigimda agiriyor sutyensiz duramıyorum çok agrım oluyor birkaç gün önce yatamaz duruma geldim adetime 10 gün kaldı nedeni ne olabilir ilk kere göğüslerim o kadar agiriyor
Sutyenimi en son kopcada bağlarken ilkinde bağlıyorum fakat yine de taşıyor göğüslerim sutyenden
Kasik ağrılarım da var yumurtlama gününden sonra başladı hala devam ediyor sizce neden olabilir yardım eder misiniz ?
Olabilir mi acaba bilemedim ki ben yarın ilk fırsatta test yapayım en iyisi eğer üstüne gördüysem testte çıkar mi varsa gebelikSen yine de test yap bi ya adeti üstüne gördüysen
Adetin nasildi kac gun surdu kesin adet kanimiydi ki cikar benceOlabilir mi acaba bilemedim ki ben yarın ilk fırsatta test yapayım en iyisi eğer üstüne gördüysem testte çıkar mi varsa gebelik
Adet kanı gibiydi 5 6 gun sürdü herzamanki adetim gibiydiAdetin nasildi kac gun surdu kesin adet kanimiydi ki cikar bence
Kirmizimiydi yaniAdet kanı gibiydi 5 6 gun sürdü herzamanki adetim gibiydi
Evet kirmiziydi sonra koyu kirmiziya döndüKirmizimiydi yani
O zaman yoktur canim yine de Allah tan umit kesilmezEvet kirmiziydi sonra koyu kirmiziya döndü
Hayırlısı olsunO zaman yoktur canim yine de Allah tan umit kesilmez
Belki yumurtlama oluyodurSıcak basmaları falan da oluyor bende artık buda goguslerimle alakalı mi bilemedim
Kaç gün sürer bu peki acabaBelki yumurtlama oluyodur
2 gun felanKaç gün sürer bu peki acaba
Benim bu durum 2 günden fazladır sürüyor2 gun felan
Oda olabilir canim kimisinde gec catlar 4 5 gun degerlendir benceBenim bu durum 2 günden fazladır sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?